Atunci când sufletele comunică, vei înțelege imediat…

Cuplu care au ieșit la o întâlnire

Când două suflete pot comunica, se va vedea din prima clipă în care se întâlnesc.

Conversațiile lor vor părea că nu au niciodată un început și un sfârșit. Fără efort, unul îl va completa pe celălalt, într-un traseu pe care îl vei simți atât de familiar, de parcă ai avea o conversație cu tine însuți și toate răspunsurile vor apărea ca prin magie.

Va fi persoana în care te vei reflecta, fără a-ți schimba imaginea.

Dintr-odată, toate exigențele dificile și recifele de netrecut ale unei conviețuiri și comunicări, ți se vor părea precum o apă năvalnică, care te va trage cu ea într-un vârtej neașteptat de identificare și interacțiune.

Un flux neîntrerupt în care unul îl va completa pe celălalt, fără să-și întrerupă sau să-și impună vreun gând.

Celălalt va ști multe despre tine, într-un mod ciudat, pe care nu-l vei putea explica. Când îi vorbești, vei fi complet tu însuți. Autentic și real, fără a fi nevoie să pretinzi deloc.

Va fi o hrană rară gândul celuilalt, pe care îl cauți de multă vreme și te-ai asigurat că nu mai există. Și astfel, te-ai închis în tine dezamăgit.

Dar universul nu uită niciodată.

Un suflet pereche ți-a trimis pe drumul tău, emițând exact pe aceeași lungime de undă ca și tine. Iar acest lucru, face ca aria să-i fie unică și îți extinde claritatea spirituală către noi destinații.

Când două suflete se potrivesc, ele se caută până se unesc pentru totdeauna, chiar dacă uneori nu reușesc să coexiste pe același drum, din niște motive imposibil de depășit.

Dar unirea lor este superioară fizicului și energia rămâne în ei ca un miez mocnit, dând căldură de fiecare dată când gândul se întoarce spre amintirea întâlnirii lor.

Nu contează coexistența temporală, care poate fi mică.

Nu contează nici măcar tipul de relație, care poate fi romantic sau de prietenie. Călătoria lor a început și nimic nu o poate opri. La urma urmei, o zi poate dura o viață întreagă și unele vieți pot părea să dureze… doar o zi.

Este o minune care te trezește și care trezește în tine sentimente și imagini care au fost îngropate de mult timp. De când nu a mai existat un stimul care să le trezească și să le preia.

Când două suflete se găsesc, lumina rezultată te va face să strălucești. Forța interioară se umflă și evoluția ta va fi inevitabilă, din moment ce nu mai ești singur!

Simți o plenitudine care te face să nu-ți mai fie frică.

Te face pregătit pentru desăvârșirea ta în altă dimensiune. Unde nu există materie și trupuri, ci doar două suflete care călătoresc împreună pentru totdeauna.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook