Cine profită de încrederea ta, acela pierde, nu tu!

Femeie care se plimbă pe stradă cu un câine

Continuă să ai încredere. Nu toți oamenii sunt la fel.

Chiar dacă cineva te-a făcut cândva să pierzi acest sentiment, nu renunța. Oamenii au mare nevoie de alți oameni care să creadă în ei. Au nevoie de oameni care să le demonstreze că se pot baza pe ei.

Ei vor înapoia apoi o mare parte din ei înșiși, astfel încât să poată dovedi că ai avut dreptate să crezi ei, că încrederea acordată lor nu a fost în zadar.

Încrederea este ingredientul magic al relațiilor umane.

Încrederea este cea mai puternică legătură dintr-o relație și din viața ta. Încrederea realizează conexiuni cu propriul tău sine dar și cu viețile celorlalți. Amintește-ți că cei care merită încrederea ta, sunt cei care vor face totul pentru a nu o pierde. Mai dă-le o șansă.

Nu trebuie să fii dezamăgit dacă cineva abuzează de încrederea ta.

Nu vei avea de ce să te temi. Și știi de ce? Pentru că, în primul rând, a oferi cuiva o șansă, indiferent de rezultat, dacă ai ajuns în punctul de a avea încredere deplină în acea persoană, înseamnă că, mai presus de toate, ai avut mai întâi încredere în tine.

Asta înseamnă că știi foarte bine că nimeni și nimic nu te poate doborî. Ești conștient de faptul că nu vei pierde nimic, spre deosebire de cealaltă persoană care va pierde ceva foarte prețios: încrederea ta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook