Cum reacţionează ZODIILE când sunt rănite de o iubire pierdută…

Cum reacţionează ZODIILE când sunt rănite de o iubire pierdută...

Cum reacționăm când suntem răniți de o iubire pierdută?

Citiți mai departe pentru a vedea cum reacționează semnele zodiacale atunci când sunt rănite de o iubire pierdută.

BERBEC

Berbecul de foc este foarte dinamic, dar doar la suprafață. Este impulsiv și se lasă purtat de căutarea iubirii, drept urmare are rapid încredere în ceilalți și se îndrăgostește rapid și pasional.

Dar când relația se termină, el se lasă purtat de emoții și suspine și, uneori, strigăte. Tristețea și durerea pe care le simte sunt urmate de furie. Cu toate acestea, după ceva timp, el va uita (relativ repede) și va trece la o nouă cucerire. „Mâine răsare o nouă zi” este motto-ul pentru majoritatea Berbecilor.

TAUR

Taurul este rezervat atunci când este rănit emoțional. El devine melancolic și vrea să se retragă în liniștea casei sale la început, neputând să-și dea seama de respingere. Se simte tulburat, chiar deprimat, se învinovățește pentru sfârșitul relației și analizează profund ceea ce a mers prost.

Partea bună este că, chiar dacă îi ia timp să-și revină emoțional, este încăpățânat și nu va lăsa durerea să-l deranjeze. Va ieși mai puternic din această despărțire până la urmă. Poate chiar depune eforturi pentru a restabili stabilitatea pierdută, dar se retrage dacă situația nu poate fi remediată.

GEMENI

Gemenii, în ciuda faptului că par lipsiți de griji și frivoli, atunci când vine vorba de a-și gestiona emoțiile de la o despărțire, chiar nu le este prea ușor să-și revină. De fapt, este destul de dificil să facă față sentimentelor sale, mai ales dacă despărțirea este recentă.

Din fericire, totuși, folosindu-și logica și bazându-se pe atitudinea lui optimistă față de viață, își depășește rapid tristețea și rareori își va petrece mult timp regretând. Are o minte inteligentă și rapidă pentru a absorbi lecțiile pe care l-a învățat de la această iubire pierdută. Chiar dacă o fostă iubire se apropie de el, a găsit deja un alt interes amoros.

RAC

Emoțional și sensibil, Racul tinde să se agațe de trecut. Și, desigur, îi ia mult timp să-și revină după o despărțire, deoarece se simte foarte rănit.

Pentru el dragostea nu va înceta niciodată să existe și crede că nu se va mai îndrăgosti niciodată, cel puțin nu în viitorul apropiat. Îl doare foarte mult și regretă dragostea pierdută, iar aceasta poate dura mai mult decât la ​​alte zodii în general.

Uneori simte emoții confuze și reacționează cu capriciu, retrăgându-se în liniștea casei sale sau chiar devine antisocial. Foarte rar va încerca să-și învingă durerea găsind o altă relație. Dragostea pentru el este ceva foarte grav.

LEU

Mândrul și demnul Leu, nu uită și nu iartă insultele rapid și ușor. Și când vine vorba despre o relație care l-a rănit profund, pierderea demnității, a superiorității și a ego-ului îl determină să lase acea relație în urmă, odată și pentru totdeauna.

Chiar dacă fosta relație vrea să se apropie de el, nu o va accepta ușor, o va evita mult timp, chiar dacă are dureri profunde. El/ea va începe să caute un partener romantic mai bun și poate chiar încerca să-și facă fosta relație geloasă.

FECIOARĂ

Fecioara învinge separarea cu logica și inteligența ei. Logica îi guvernează viața! Ea va analiza relația; dacă lucrurile nu funcționează sau ceva nu este în regulă, poate decide să plece singură, chiar dacă durează ani pentru a trece peste despărțire.

Majoritatea Fecioarelor, fiind raționale, vor încerca să încheie relația pe cale amiabilă, dacă bineînțeles vor aprecia că partenerul lor merită un comportament prietenos.

Evită să se întoarcă în aceleași locuri în care au fost cu vechea relație sau să ia legătura cu prieteni comuni, care îi amintesc de fosta relație. Rareori va avea izbucniri emoționale și chiar dacă se întâmplă să-și vadă fosta relație, va vorbi cu ea de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

BALANTĂ

Balanța fermecătoare și diplomatică va arăta rareori ce se întâmplă în inima ei, chiar dacă o doare profund, mai ales persoanelor cu care nu este familiarizată. De multe ori, durerea ei interioară are și efecte fizice, dar preferă să nu-și exprime durerea și preferă să sufere în tăcere, în loc să aibă izbucniri emoționale și strigăte fără sens.

Și când se întâmplă asta, se ajunge la extreme. Pe parcurs își dă seama că nu merită să se întristeze din cauza unei iubiri pierdute. Se va ocupa de hobby-urile sale, de carieră și, mai ales, va începe să caute o nouă relație.

SCORPION

Scorpionul extrem de emoțional are sentimente foarte puternice și pasionale așa că, pentru el, o despărțire este de obicei destul de grea și îi va da viața peste cap, cel puțin pentru o perioadă. Îi este greu să accepte înfrângerea, așa că îi va lua mult timp să-și revină emoțional.

Durerea și tristețea îl vor ține blocat în vechea relație și va reînvia trecutul, din cauza căruia îi va fi greu să găsească o nouă iubire. Intensitatea emoțiilor lui îl face răzbunător. Dacă este rănit sau trădat, nu va ierta niciodată, își va scăpa otrava când celălalt se așteaptă mai puțin.

SĂGETĂTOR

Dragostea de libertate și independență îl face pe Săgetător să se refacă rapid după o despărțire. Filosofează despre viață și caută mereu semnificațiile cele mai profunde ale experiențelor sale, ceea ce îl ajută să avanseze. Săgetătorul crede că a învățat multe lecții karmice dintr-o relație eșuată.

El va lăsa trecutul în urmă, chiar dacă în adâncul său ar mai pofti la vechea relație. Nu își va accepta cu ușurință vechea relație înapoi în viața lui, chiar dacă aceasta se va apropia din nou de el. Acceptă rapid schimbările și, astfel, se îmbarcă din nou într-o nouă relație. Așa că, chiar dacă o relație se termină, oricât de mult doare, va merge înainte în viață cu entuziasm și bucurie.

CAPRICORN

Capricornul serios și demn este foarte pretențios, dar și prea egoist pentru a recunoaște că partenerul său nu îl mai dorește. Îi este greu să creadă și să vorbească cu cei dragi despre sfârșitul relației sale, dar nici nu recunoaște durerea pe care i-a provocat-o o relație care nu a fost menită să fie.

Deci, după o despărțire, majoritatea Capricornilor vor fi ocupați frenetic cu cariera lor sau chiar vor avea o relație ocazională de uitat. Durerea îi poate bântui pentru o lungă perioadă de timp, poate în mod subconștient, dar le arată tuturor celor din jur că au trecut peste.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul liberal și rațional, nu abordează separarea de o relație care l-a rănit doar cu logică. În ciuda faptului că nu va plânge dragostea pierdută mult timp, nu va accepta despărțirea cu ușurință și va face totul pentru a afla ce a mers prost, cum și de ce. Așadar, va încerca să netezească dificultățile relației și nu va face față despărțirii cu suspine și plâns.

Odată ce își dă seama care este adevăratul motiv (și mai ales dacă despărțirea s-a datorat trădării), nu-i va lua mult timp să încheie capitolul.

Crede mai mult în prietenie decât în ​​iubire și face eforturi pentru a menține o relație de prietenie cu fosta sa relație. Este un semn care privește mereu spre viitor și niciodată spre trecut.

PEȘTI

Peștii emoționali și sensibili trec prin multă durere, iar emoțiile pe care le simt după o despărțire sunt dureroase și devastatoare. Le poate lua mult timp să treacă peste durere și, uneori, ei sporesc complexitatea situației contactând fosta relație, implorând întoarcerea și trimițând mesaje de remușcare și iubire nemuritoare.

La început va stărui, dar când va eșua, va plânge necontrolat, va jeli dragostea pierdută și va petrece multe nopți nedormite, amintindu-și trecutul sau ascultând cântece triste sau chiar recurgând la alcool pentru a trece peste. În mod uimitor, el își revine curând și merge din nou înainte.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook