Lucrurile se vor schimba în bine doar dacă le schimbăm noi…

O fată desenează inimioare pe cer

Avem capacitatea și puterea de a ne îndrepta viața acolo unde ne dorim. Lucrurile se vor schimba în bine doar dacă le schimbăm noi!

Totul pleacă din mintea noastră.

Un gând este suficient pentru a produce o emoție. Când gândurile noastre nu au armonie și liniște, emoțiile ne supără și ceea ce se creează este un pandemoniu, o viață problematică.

Conform legii atracției, asemănător atrage asemenea. Deci atragem în viața noastră ceea ce vibrează, la frecvența pe care o emitem. Astăzi, pe planetă, miliarde de oameni emit vibrații încărcate cu sentimente de frică și cu toții primim asta.

Emoțiile sunt un produs al gândurilor noastre și funcționează ca un bumerang – ceea ce trimitem în univers se întoarce la noi. Auzind zi de zi vești neplăcute, precum taxe noi, jafuri, boli infecțioase, ne concentrăm în principal asupra lucrurilor rele care se întâmplă și tot ce facem este să magnetizăm și să atragem și mai multe suferințe și situații neplăcute.

Soarta țării noastre și a lumii întregi nu depinde de noi, nu putem preveni noi măsuri fiscale și nici nu depinde de noi nu dacă vor înceta războaiele. Dar putem alege să nu ne temem și să ne irosim energia cu ceva ce nu putem controla.

Indiferent ce s-ar întâmpla, vom supraviețui, atâta timp cât ne schimbăm mentalitatea și fiecare își asumă responsabilitățile.

Să schimbăm felul în care vedem lucrurile și în loc să ne concentrăm pe ceea ce ne lipsește, să simțim recunoștință pentru ceea ce avem, cum ar fi sănătatea noastră, zâmbetul unui copil, îmbrățișarea persoanei dragi, pe care le luăm de la sine înțeles și la care ne gândim după ce le pierdem.

Există, de asemenea, multe lucruri pe care le putem face pentru a ne simți frumoși, lucruri pe care le-am uitat, cum ar fi să ne bucurăm de un apus de soare, să ascultăm ciripitul păsărilor, să mirosim o floare, să mergem la plimbare în munți, să ne plimbăm desculți pe plajă, să urmărim o comedie.

Să râdem, să ascultăm muzica noastră preferată, să dansăm sub lumina lunii, să ne invităm prietenii la cafea, să ne jucăm jocuri de societate. Să punem bucurie în viața noastră cu lucruri simple pe care nimeni nu ni le poate lua și vom vedea viața cu alți ochi.

Desigur, schimbările nu sunt ușoare și vom avea mereu eșecuri, dar dacă nu facem ceva diferit, lucrurile nu se vor schimba. Și așa cum spune Einstein „este o nebunie să faci aceleași lucruri și să te aștepți la rezultate diferite”.

Dacă ne concentrăm asupra lucrurilor care ne oferă bucurie, vibrațiile pe care le emitem vor deveni un magnet de înaltă frecvență în mișcare și vom începe să atragem spre noi tot ceea ce ne dorim. De obicei așteptăm ca lucrurile să se schimbe pentru a ne simți bine, dar lucrurile se vor schimba în bine doar dacă ne schimbăm noi.

Circumstanțele se vor schimba dacă ne schimbăm perspectiva și dacă nu uităm că nu există o realitate obiectivă. Realitatea este acolo unde ne concentrăm.

Unii înțelepți care au experimentat circumstanțe similare au spus:

„Când pământul se prăbușește sub picioarele noastre, este timpul să zburăm cu aripile noastre”.
„Nu putem controla vântul, dar ne putem regla pânzele”.
„După întunericul și răceala inimii va veni o zi plină de lumină, plină de iubire.”

Păstrează aceste gânduri în inima ta și te vei simți grozav.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook