Se spune că atunci când visezi pe cineva, acelei persoane îi este dor de tine…

O fată care stă întinsă pe iarbă

Ce înseamnă de fapt când visezi des pe cineva?

Ne trăim viața cu adevărat atunci când suntem treji, însă atunci când dormim avem unele vise care merită să devină realitate. Visăm oameni care poate merită să primească mai mult din partea noastră pentru că, pur și simplu, ne bucură existența lor.

Avem vise unice, vise care ne taie răsuflarea cu adevărul care ni se arată. Adevărul lor s-ar putea să te sperie. Dar ești sufocat(ă) de aceste speranțe inexplicabile, până când acestea se vor împlini în sfârșit. Toate aceste așteptări ascunse în spatele adevărurilor pe care refuzi să le înfrunți.

Pentru că, o anumită persoană, o vezi de fiecare dată când mergi să dormi în încercarea de a scăpa de zgomotul și rutina vieții de zi cu zi. Dar, din nou, nu te poți odihni.

Îți este dor de privirea acelei persoane, de zâmbetul ei, de toate lucrurile care o fac să iasă în evidență față de restul. Dar, mai presus de asta, știi ce îți lipsește?

Îți lipsește felul în care te privește – ca și cum i-ai aduna de pe buze luna cu toate stelele care o însoțesc noaptea. Parcă soarele s-a așezat în ochii tăi și, de fiecare dată când te uiți la ea, lumea ta se luminează.

Cu cât visezi mai mult pe cineva, cu atât mai mult îți lipsește acea persoană atunci când este treaz(ă).

Așa că, încerci să te convingi că rolul principal care i-a fost atribuit acelei persoane în visele tale, nu are absolut nicio importanță. Simți cum îți bate inima ca nebuna de îndată ce deschizi ochii și te enervezi pe tine pentru că îndrăznești să renunți la acel vis.

Te vei gândi constant la persoana care a reușit să se înfiltreze în visele tale pentru a te face să crezi că există posibilitatea să-i fie dor de tine.

Accepți posibilitatea că se gândește la tine cu atâta pasiune și intensitate încât, într-un mod indefinibil, poate magic, reușește să îți invadeze mintea în timp ce dormi și să-ți îndulcească somnul. Și toate visele tale vor avea acum semnătura acelei persoane. Îi vei striga numele.

La început ți se poate părea ciudat. Este posibil să ai îndoieli.

Este posibil să eziți să urmărești literalmente visul. Ceea ce înseamnă că merită să riști să trăiești pentru a-l vedea transformându-se în realitate în fața ta. Merită să ne bazăm pe incertitudinea unui moment ​​pentru a asigura certitudinea „pentru totdeauna”?

Și vei ajunge în punctul de a visa doar pentru a atinge acea persoană măcar cu privirea. Cu sufletul tău. Până când întinzi mâna și simți magia atingerii ei.

Până când, în sfârșit, o ții în brațe. Iar după ce-ți strigi sentimentele cu ochii și-ți șoptești dragostea cu buzele, îi vei pune o întrebare foarte simplă care îți va înlătura toate îndoielile.

Așa că, amintește-ți că dacă nu înveți să visezi, nu vei învăța niciodată să trăiești. Și dacă visezi la persoana care îți poate umple inima cu o fericire de nedescris și îți poate trezi întreaga ființă cu prezența sa, atunci nu vei dori niciodată să scapi din acel vis.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook