Când cineva nu apreciază ceea ce oferi, învață să pleci!

Femeie care urcă scările

Uneori, oamenii nu au nevoie de sfatul tău, ei au nevoie de înțelegerea ta.

Au nevoie doar ca tu să-i asculți. Nu te grăbi să judeci și să decizi în favoarea unei concluzii doar din cauza propriei experiențe.Empatia este un indicator important al inteligenței emoționale ridicate. Nu înseamnă identificare, deși mulți au confundat aceste două concepte.

Diferența dintre ele este că empatia, spre deosebire de identificare, omite încărcătura emoțională personală a destinatarului datorită unei experiențe similare.

Înțelegi și empatizezi cu poziția celuilalt, menținându-ți în același timp personalitatea.

Este important să înțelegeți diferența, deoarece încărcătura emoțională personală, combinată cu lipsa de autenticitate asupra unei probleme, poate atrage concluzii nefondate în fața persoanei care vă va împărtăși preocupările.

Toți oamenii au capacitatea de a funcționa cu empatie

Însă situațiile sociale, cultura, frustrările personale, emoțiile negative, presiunea de a supraviețui, singurătatea și boala singurătății, îi determină pe oameni să construiască ziduri împotriva propriului suflet.

Fără empatie, experimentăm lumea în mod egocentric și meschin. Societățile se clădesc moral, odată cu anihilarea ei. Deci, s-ar spune că empatia este o superputere în mâinile unei persoane.

Oamenii empatici sunt vindecătorii spirituali ai acestei lumi. Simțurile lor, au capacitatea de a percepe toate acțiunile diferit. Ei pot simți de unde vine durerea celuilalt. Acesta este și motivul pentru care le este greu să se enerveze. Ei inteleg.

Acest Dar minunat, îi determină pe mulți oameni să se deschidă către oameni care operează cu empatie.

Oamenii se simt încrezători și în siguranță alături de empatici. Cu toate acestea, a fi o persoană cu inteligență emoțională ridicată, nu este întotdeauna plăcut. Experimentați durerea, agonia, stresul fiecărei situații.

De multe ori, s-ar putea să te simți epuizat de toată energia pe care o absorbi. De multe ori, dăruirea ta este vizată de persoane cu tulburări narcisice și cu lipsă de inteligență emoțională.

Ca toți ceilalți, vrei să te simți iubit și acceptat pentru ceea ce ești.

Generozitatea și lipsa ta de ego, pot deveni hrană minunată pentru cei care au învățat doar să ia. Cu toate acestea, acest lucru se poate întâmpla numai dacă o permiți.

Nu uita că trebuie să deții mereu controlul atunci când vine vorba despre relațiile tale interpersonale. Chiar dacă sunt membrii familiei tale. Ești o entitate independentă și îți poți stabili propriile limite, oricât de dificil ar părea uneori.

Va trebui să petreci o perioadă de izolare până când îți găsești familia spirituală. Să nu-ți fie frică de asta. Urmează-ți instinctele primare și intuiția, astfel încât să poți avea puterea de a acționa dezinteresat față de oamenii care vor putea vedea mai adânc decât suprafața.

Abnegația și altruismul în lumea ideală, nu au limite.

Dacă undeva, în tine, încă crezi că iubirea ta va deveni un medicament, continuă să crezi în asta. Cei care doresc ajutorul tău, îl vor aprecia. Dar nu poți ajuta pe nimeni care nu vrea să se ajute singur. În concluzie, când cineva nu apreciază dăruirea ta, învață să pleci.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook