Unii oameni nu vor putea să te aprecieze până nu te vor pierde…

Fată tristă în natură

Unii oameni, te vor iubi doar atunci când încetezi să le mai oferi dragostea ta.

Își vor da seama cât de mult le-ai oferit doar atunci când încetezi să le mai oferi. Unii oameni, se vor lupta pentru atenția ta doar atunci când încetezi să le mai acorzi atenție. Te vor aprecia abia atunci când pleci, când vor constata că nu mai ești lângă ei.

Unii oameni, vor afla cât de mult i-ai iubit atunci când se vor convinge singuri că nu există nimeni altcineva care să îi poată iubi mai mult decât ai făcut-o tu.

Unii oameni, vor începe să îți simtă lipsa abia atunci când le întorci spatele, după nenumăratele ore de așteptare ca ei să te vadă. Și atunci va fi prea târziu, pentru că ușa inimii tale va fi închisă. Va fi prea târziu pentru a te vedea din nou, prea târziu pentru a te aduce înapoi, prea târziu pentru a-i iubi din nou.

Vei învăța să nu rămâi alături de oamenii care îți îngrădesc libertatea, care îți taie răsuflarea. Vei învăța că, rămânând în același loc, de fapt mergi înapoi. Vei învăța că cel care iubește cu adevărat, îți va oferi pace și liniște. Vei învăța că este rândul tău să iei înapoi ceea ce ai dat.

Vei învăța că dacă nu poți râde cu o persoană, nu poate exista „împreună”, implicit nu poate exista relație. Vei învăța să nu le mai găsești scuze oamenilor, pentru că vei învăța că indecizia lor este, de fapt, decizia lor.

Acei oameni, nu vor mai avea niciodată șansa de a te avea. Pentru că ai învățat că nu trebuie să fii cu oameni care trebuie să te piardă pentru a te păstra.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook