Ține aproape oamenii care te privesc ca și cum ai fi ceva magic…

O fată frumoasă

Găsește oamenii care te respectă și te apreciază cu adevărat pentru ceea ce ești. Oamenii care îți fac loc în viața lor și nu te fac să te simți înghesuit(ă).

Găsește oamenii care nu încearcă să te schimbe pentru a arăta ca ceea ce au visat. Să găsești oamenii care te privesc ca și cum ai fi ceva magic. Oamenii care nu bârfesc, care nu vor răul nimănui, care nu se bucură de problemele altora. Găsește oamenii ale căror relații au doar o scenă și niciodată un fundal.

Găsește oamenii transparenți.

Care spun ceea ce simt și care simt exact ceea ce spun. Găsește oamenii care încearcă să îți câștige încrederea, care să reușească. Oamenii care încă încearcă să facă lumea și ei înșiși mai buni.

Să găsești oamenii care nu se opresc din visat și care nu fac compromisuri alegând căile cele mai urâte și nedrepte.

Găsește oamenii cărora nu le place să-i judece și să-i cenzureze pe alții. Oamenii cu care poți rămâne tăcut(ă) fără să te simți jenat(ă). Oamenii care insistă să vadă întotdeauna binele în ceilalți. Mereu.

Găsește oamenii care nu te vor răni niciodată intenționat. Oameni care te fac să te simți ca acasă, care te fac să te simți cald înăuntru.

Găsiți oameni frumoși. În interior.

Dacă nu i-ai găsit, continuă să-i cauți. Ei sunt printre noi. Da. Sunt sigur. Și, când îi găsești, să faci totul pentru a-i păstra în viața ta și pentru ca ei să fie fericiți.

Și nu-i lăsa niciodată să se simtă singuri. (Știi, oamenii pe care îi descriu devin singuri cu ușurință). Admiră-i, pentru că merită. Nu, nu doar atât. Admirația pură nu a făcut niciodată pe nimeni fericit.

Când îi găsești, iubește-i și arată-le că fiecare clipă contează. Arată-le, pentru că nu o iau de la sine înțeles, pentru că nu știu. Spune-le, dar mai presus de toate, arată-le.

Și amintește-ți întotdeauna prin ce au trecut acești oameni: acești oameni sunt o minoritate. Și este greu să trăiești mereu ca o minoritate.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook