4 moduri simple de a te simți bine cu tine…

Femeie fericită

Niciunul dintre noi nu este imun la „boala” numită încredere de sine scăzută și lipsă de respect de sine.

Așa că, atunci când vin acele momente, în care psihicul tău nu este cel mai bun atunci când te privești în oglindă, există anumite lucruri pe care le poți face pentru a te simți mai bine.

Poate că nu au rezultate imediate dar, cu siguranță, ele te vor face să râzi și să te distrezi. Încearcă să faci următoarele schimbări în stilul tău de viață și vei vedea că te vei simți mai bine și, in sfârșit, te vei iubi.

Călătorește singur(ă).

Ocupându-ți spațiul și timpul, nimeni nu va fi rănit. De fapt, încearcă să stai într-un hostel sau, dacă e vară, într-un camping gratuit, ca să poți întâlni și alte persoane care călătoresc singure.

Ți-ai dat seama că socializarea este un joc.

Flirtul, întâlnirile, un interviu pentru un job, chiar și discuțiile pe rețelele sociale, fac parte dintr-un joc și fiecare interacțiune pe care o ai cu oamenii este o pistă diferită, cu reguli diferite. Încearcă să fii tu însuți cât mai mult timp posibil și să nu te îngrijorezi atât de mult cu privire la rezultate.

Acceptă că toată lumea vorbește la spatele tău.

Pe de altă parte, trebuie să te gândești că atunci când nu ești acolo, sunt oameni care vorbesc urât despre tine. Chiar dacă acest lucru nu este adevărat, a crede asta, te va ajuta să nu te simți rău în legătură cu posibilitatea ca acest lucru să se întâmple. Însă cel mai sanătos lucru este să nu fii atent la ceea ce spun oamenii despre tine.

Ești mai mult decât suficient(ă).

Continuă să-ți spui asta atunci când ești stresat(ă) și simți că nu vei reuși. Și repetă. Te va ajuta să nu te mai simți așa, și exact asta îți spune societatea că nu ești.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook