Dragostea este cea mai mare forță de vindecare din lume…

Dragostea este cea mai mare forță de vindecare din lume...

Dragostea este bogăția noastră naturală inepuizabilă.

Dragostea transformă cu adevărat o persoană, fie că este din partea celui care o oferă, fie din partea celui care o primește.

Este un proces continuu de alimentare a menținerii productive a lui „eu sunt” ca punct de referință și de evidențiere a „noi suntem” ca un canal de evoluție care copleșește fiecare punct al existenței umane prin canalizarea suflurilor continue de viață prin canalul său, conectându-se în principal spiritual la purtătorii săi.

Dar, practic, în zilele noastre, oamenii de știință, prin cercetările științifice moderne, demonstrează cât de multă dragoste îi ajută pe oameni să-și uşureze durerea, îmbunătățind în același timp funcționarea sistemului nervos.

Mai exact, în timpul unui studiu din 2006 al oamenilor de știință neuropsihologi de la Universitatea din Wisconsin, a fost realizat un experiment prin controlul reacțiilor femeilor care au primit în timpul experimentului un șoc ușor, în timp ce le-au fost monitorizate reacțiile legate de durere și frică prin înregistrări RMN.

Când femeile au rămas singure în cameră, au simțit frică și durere, iar zonele creierului responsabile de emoții au manifestat o activitate puternică. Dar când un membru al echipei Universității le-a ținut mâna, creierul a arătat mai puține dovezi de frică și durere, chiar și atunci când durerea fizică a rămas aceeași.

Știința raportează că dragostea, nu numai că reduce experiența durerii fizice, ci ne face și pe noi și pe cei dragi mai sănătoși.

Este medicamentul natural care curge spontan din sursa noastră interioară și mereu inepuizabilă. Și atunci când curgerea sa lină este obstrucționată, atunci rezultatele sunt evidente sub forma tulburărilor psihosomatice familiare.

Știința a confirmat odată că ceea ce nu poate fi măsurat nu există. Acum, că nu poate ignora prezența influenței pozitive sau negative a stereotipurilor noastre ideologice asupra sănătății noastre, recunoaște importanța mare a descoperirii relației de dragoste pe care o avem cu noi înșine și cu ceilalți și marea ei influență în îmbunătățirea sănătății noastre.

Relațiile personale și interpersonale sănătoase asigură o îmbunătățire a standardului nostru de viață la nivel global, deoarece toți suntem interconectați cu o singură valoare primară – o bază a vieții care ne-a creat așa cum menționează Alan Watts, fie că se numește Dumnezeu, teoria bing bang sau așa cum este definită de orice profesor spiritual sau de noi înșine.

Dragostea este medicamentul natural care ne poate vindeca atât pe noi, cât și pe lumea în care trăim.

Suntem o verigă într-un lanț etern al iubirii, unele dintre părțile sale sunt slabe, dar există și altele foarte puternice. Atât de puternice, încât pot întări singure legăturile mentale ale iubirii vindecătoare cu grația aurei lor chiar și după ce au murit. Pentru că opusul morții este nașterea și nu viața.

Viața există întotdeauna și, prin urmare, dragostea este cea pe care o poartă ca trăsătura cea mai caracteristică. Maeștri precum Hristos, Buddha, Aristotel, Maica Tereza, Gandhi, au întărit legăturile de iubire din jurul lor, lăsând exemplul lor ca o moștenire pentru noi toți, pentru a uni efectiv piesele în interior, mai întâi pentru a le sigila în exterior și prin extensie.

Îmbrățișarea, zâmbetul, strângerea de mână de care ne temem sau refuzăm să o oferim este izolarea noastră. Singura modalitate de a ne conecta cu iubire este să luptăm pentru ceea ce este un obstacol în calea creșterii noastre. Atunci suntem cu adevărat eliberați în frumusețea iubirii. Apoi ne vindecăm.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook