Cei care iubesc din toată inima, pot uita exact în același mod…

Cei care iubesc din toată inima, pot uita exact în același mod...

Cu toții căutăm să găsim dragostea adevărată în fața unei persoane unice, care să ne ofere cu generozitate toată căldura, grija, fericirea și protecția pe care ne-o poate oferi.

Dar poate cineva să descrie această iubire în cuvinte?

Este ceva extrem de complex, iubirea este peste tot în jurul nostru și devine evidentă doar prin acțiunile și sentimentele pe care aceasta le evocă.

Undeva, există oameni foarte speciali, care pot oferi dragoste din toată inima, dând astfel sens și culoare esenței iubirii adevărate. Nu se poate măsura dragostea pe care acești oameni trebuie să o ofere.

Singurul lucru cert este că această iubire este excesivă și altruistă. Ei nu cer niciodată ceva în schimb și nici recunoaștere pentru ceea ce oferă. Sentimentele lor vin din adâncul sufletului lor și de aceea sunt autentici.

Emoțiile au puls și nu se găsesc în zonele gri.

Totul în viața lor este trăit la extrem. De la alb la negru și de la negru la roșu, deoarece pasiunea lor este nesfârșită. Ei iubesc din toată ființa lor, dar și uită la fel. Cu toate acestea, înainte de a ajunge dintr-un punct în altul, ei au epuizat toate posibilitățile, luptând cu toată puterea lor.

Au un suflet curat și sunt extrem de săritori în ajutor, de încredere, dăruitori și iubitori. De aceea sunt răniți mai mult decât orice alți oameni. Ochii lor spun adevăruri și conversațiile lor sunt de înțeles. În acest fel, știi că “da”-urile și “nu”-urile lor sunt complete și clare.

Ei flirtează adesea cu limitele lor, lăsând deoparte orice ego de dragul celor pe care îi iubesc. Nu renunță ușor și caută motive pentru a îndura mai mult în fața oricărei dificultăți. Ei luptă pentru a proteja tot ceea ce consideră important și știu foarte bine că nimeni nu este perfect. Ei aleg să te iubească exact pentru ceea ce ești.

Ei aleg să nu iubească deloc dacă nu pot iubi până la extrem.

Ei nu lasă fricile stupide să-i țină în spate și să-i închidă în cuști. Deși inițial par precauți, pe parcursul procesului, se deschid ca paginile dintr-o carte. Cu cât citești mai mult, cu atât te vei apropia de sursa cazului. Ei nu ezită să-și dezvăluie slăbiciunile, chiar dacă știu că pot fi transformate într-o armă împotriva lor, dacă cad în mâini greșite.

Dacă la un moment dat persoana care ar merge dincolo și ar face orice pentru tine ajunge până la punctul de a te detesta atunci, cu siguranță. ai parte de o adevărată înfrângere. Sunt pasionați într-un mod aproape agresiv sau sunt complet retrași. Ei nu îmbrățișează teoria iubirii oamenilor mai puțin decât necondiționat. Nu este în natura lor să facă asta.

Când decid să plece, pleacă definitiv.

Ei nu stau în mijlocul unor situații terminate și nu încearcă să forțeze pe nimeni să-și amintească de ei atunci când nu mai sunt prin preajmă. Știi, doare de două ori mai mult atunci când pleacă – și pentru cel pe care îl lasă în urmă dar și motivul pentru care au fost nevoiți să plece.

Dar ei știu că au plecat din lupta lor și știu când să-și accepte înfrângerea. Timp nu așteaptă pe nimeni. Nu are rost să insiste să rămână atunci când trebuie să plece pentru a merge mai departe.

Motivele le-au găsit singuri și nu vor să-și umple golurile cu cele mai ieftine lucruri care le ies în cale. Sentimentele lor trebuie să fie reale și, mai presus de toate, puternice. Nu se tem de puterea lor. Ei invocă tăcerea și, fără să spună prea multe, lasă acțiunile lor să vorbească în numele lor.

Ei pot deveni cel mai bun lucru pe care îl vei găsi în viața sau cel mai rău lucru, dacă sunt forțați să-l anuleze. Ce le vei da, aceea vei primi înapoi. Dar dacă le oferi dragostea și respectul tău, le vei primi înapoi de zece ori. Ei nu vor să înțeleagă totul. De multe ori, ei acceptă pur și simplu ceea ce nu înțeleg. Au lăsat deoparte suspiciunea și apărarea.

Nu le subestima sentimentele.

Nici nu poți ști de cât de mult curaj le-a fost nevoie a-și dezgoli sufletul în fața ta. Dacă îi faci să te urască, te vor “șterge” odată pentru totdeauna din viața lor. Ei te vor ignora atât de mult încât ai putea începe să te îndoiești că exiști cu adevărat.

Dacă ai noroc și viața te răsplătește cu o astfel de persoană, nu o lăsa să se irosească. Ține-o aproape. Petrece-ți timpul cu ea și nu-l irosi cu oameni care te iubesc doar atunci când circumstanțele sunt convenabile.

Nu te lasă păcălit de nicio greșeală din trecut sau de părțile urâte ale tale, pentru că ei văd în tine toată acea frumusețe pe care crezi că ai pierdut-o. Te vor ajuta să stai în picioare atunci când crezi că nu mai poți suporta și vor fi acolo pentru a-ți oferi îmbrățișarea lor în fiecare moment – dificil sau ușor.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook