După experiențe atât de grele, înveți să păstrezi doar ceea ce merită…

După experiențe atât de grele, înveți să păstrezi doar ceea ce merită...

Zile ciudate, zile de limpezire.

O pauză care ni se impune pentru a privi în jurul nostru, dar și în interiorul nostru. Ce am făcut și cum? Și cel mai important – de ce? Ce am câștigat, ce am pierdut, ce a fost important. Ce a rămas…

Și toate acestea, nu numai pentru a ne face calculul, ci pentru a corecta ceea ce este de corectat. Sau pur și simplu pentru a putea merge înainte. Mai înțelept decât greșelile noastre, mai puternic decât durerea pe care am trăit-o, mai optimist decât speranța pe care ne-au dat-o sau au dat-o celor din jur.

Cert este că până acum am înțeles cu toții ce ne definește, ce ne lipsește. Care este esența vieții noastre pentru fiecare dintre noi. Cum viața noastră de zi cu zi a acoperit cu pricepere multe dintre nevoile noastre cele mai profunde, cu acțiuni, cuvinte sau oameni nesemnificativi.

Cum se scurgea de la noi esența vieții prin ritmurile frenetice ale vieții noastre obișnuite de zi cu zi.

Acest moment dificil ne oferă posibilitatea de a comunica cu sinele nostru cel mai profund, de a ne corecta greșelile, de a ne redefini cursul. Trebuie să supraviețuim. Să înduram. Dar dincolo de integritatea noastră fizică, trebuie să ne oprim pentru o clipă și să privim în jur, în noi înșine, cu sinceritate. Să repornim de la zero.

Sunt momente în care trebuie să ne arătăm dragostea, să ne îngrijim, să oferim și să luăm putere. Să înfruntăm adevărurile și să mergem mai departe cu ele. Să ne concentrăm asupra esenței – în jurul nostru, în interiorul nostru. Pentru că după experiențe atât de grele, înveți să păstrezi doar ceea ce merită.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook