Lucruri pe care femeile și-ar dori să le știi, fără ca ele să ți le spună…

Femeie singură noaptea

Adesea, femeile se plâng că bărbați că nu depun suficient efort în relația lor. De fapt, femeile iau unele lucruri de la sine înțeles, așa că și-ar dori să le cunoști și tu fără ca ele să ți le spună!

Oricât de mult ar deferi femeile unele de altele, există câteva puncte asupra cărora, majoritatea sunt de acord. Așa că vezi 6 lucruri pe care femeile și-ar dori să le știi!

Ce și-ar dori femeile să știi fără să îți spună!

1. Un bărbat grijuliu cucerește femeile

Stereotipul conform căruia femeile ar trebui să aibă grijă de bărbați, este complet depășit. De fapt, un bărbat care își răsfață iubita, este foarte dulce și atrăgător.

Așa că, nu aștepta să primești totul și ai grijă de iubita ta, chiar și cu acțiuni foarte simple, precum prepararea micul dejun sau îngrijirea ei când este bolnavă.

2. Un bărbat fermecător are grijă de ținuta sa

Femeile apreciază stilul și îmbrăcămintea bună. Asta nu înseamnă că trebuie să fii întotdeauna îmbrăcat elegant pentru a te plăcea. Cu toate acestea, purtarea treningului sau a hainelor tale clasice și confortabile, nu este răspunsul.

Din când în când, îmbracă-te mai elegant și răsfață-te mai mult decât de obicei, iar prietena ta va aprecia cu siguranță.

3. A fi atent la ea atunci când vorbește cu tine, este esențial

În general, femeile tind să vorbească mai mult decât bărbații. Dar ceea ce așteaptă ele de la un bărbat, este să fie atent când îi vorbesc. Nu este suficient, desigur, să dai din cap!

4. Complimentele nu sunt niciodată suficiente

Complimentele reprezintă o creștere a moralului pentru ambele părți. Așa că, prietenei tale, cu siguranță îi va plăcea să o complimentezi atunci când poartă ceva care îți place sau când își aranjează părul. Acest lucru o va face să se simtă atrăgătoare și îi va plăcea!

5. Este important să vorbești despre viitorul relației

Un punct cheie pentru o femeie, este să vorbești despre viitorul relației voastre. Și, de obicei, o astfel de conversație nu este inițiată de bărbați. Dar pentru că este important, amânarea nu are sens. Oricare ar fi intențiile tale, este bine să le faci cunoscute rapid pentru a nu o deranja.

6. Trebuie să contribui la menținerea romantismului în relație

Cu siguranță, la începutul relației totul este perfect. Dar pe măsură ce timpul trece este ușor să pierzi magia și romantismul. Ce și-ar dori prietena ta de la tine, este să nu te scufunzi în rutină și să te asiguri că scânteia nu se stinge. Nu trebuie să fie ceva elegant, o cină, câteva flori sau o mică surpriză te vor ajuta să rupi rutina.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook