Oamenii cu sufletul frumos, sunt aceia care au cunoscut înfrângerea, suferința și greutățile vieții…

Fată misterioasă cu voal alb

Fiecare persoană, de-a lungul timpului, trece printr-o serie de teste și lecții ale vieții. Aceste încercări, sunt responsabile pentru definirea caracterului fiecăruia.

Astfel, oamenii cu sufletul frumos, sunt aceia care au cunoscut înfrângerea, suferința și greutățile vieții, dar au reușit să le depășească pe toate.

În fiecare zi, stă în puterea noastră să alegem cum să ne trăim viața.

Nu putem alege locul sau familia în care ne naștem, însă ne putem alege prietenii, meseria și locul în care să trăim. Putem alege să trăim ca victime sau ca învingători.

Totul depinde de noi si de alegerile pe care le facem. Este o artă să îți trăiești viața frumos. „Cei mai frumoși oameni sunt acei oameni care au cunoscut înfrângerea, suferința, greutățile, cei care au pierdut, dar care au reușit să se refacă.

Aceste persoane au învățat ce este aceea apreciere, sensibilitate, înțeleg viața în toate profunzimile ei, tratează pe cei din jurul lor cu compasiune, gentilețe, grijă și iubire. Oamenii nu se nasc frumoși pur și simplu, oamenii devin frumoși.” spunea psihiatrul Elisabeth Kubler-Ross.

Oamenii cu sufletul frumos știu să strălucească, pentru că ei au cunoscut întunericul.

Acești oameni, au depășit situații marcante, au avut ghinion sau au întâlnit persoane toxice și distructive. Oamenii cu sufletul frumos, iubesc cu cel mai mare grad de profunzime și puritate sufletească, tocmai pentru că știu ce înseamnă să fii rănit foarte tare.

Cineva care a avut inima sfâșiată, cunoaște foarte bine durerea și nu o va provoca niciodată nimănui. O durere, dacă nu o lași să te doboare, te poate învăța ceva util pentru viitor.

Poți deveni o persoană foarte puternică dacă reușești să depășești obstacolele și încercările vieții încă de la început. Spre exemplu, odată ce ai sărit peste un obstacol de un metru, celelalte de 50 cm ți se vor părea ușoare.

Bunătatea și blândețea sunt apreciate de toată lumea, poate mai puțin de persoanele nocive – ei văd în asta o slăbiciune.

Un suflet frumos, nu va provoca durere nimănui, în schimb va alege să îi aprecieze, complimenteze și să-i încurajeze pe cei din jur. Va vrea ca și ceilalți să fie puternici și încrezători în propriile forțe.

Persoanele care au suferit, nu vor fi egoiste, ci vor face tot posibilul pentru a fi alături de cei care au nevoie de sprijinul lor.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook