Cum să-l faci să se îndrăgostească nebunește de tine pentru totdeauna…

Cum să-l faci să se îndrăgostească nebunește de tine pentru totdeauna...

L-ai văzut de ceva vreme, dar el nu face nicio mișcare. Nu îndrăznește? Nu este interesat? Oricare ar fi motivul, ai luat decizia de a-l face să fie al tău.

Din fericire, există o modalitate de a-l face să se îndrăgostească de tine. Poate că nu nebunește, așa cum spune titlul, dar cu siguranță îl poți face să fie interesat de tine.

Urmează acești pași și pregătește-te pentru o relație!

Vrei să-l seduci? Uită de fustele mini și de decolteurile adânci. Pentru a-i atrage atenția, trebuie să-ți subliniezi ochii. Se spune că dacă cochetezi cu el cu ochii, îi este mai ușor să se îndrăgostească de tine.

Amândurora vă place fotbalul? Vă place amândurora mâncarea bună? Asigurați-vă că vă subliniați puțin mai mult punctele comune. La toți bărbații le plac femeile cu interese comune cu ale lor.

Fii încrezătoare. Nu există nimic mai sexy decât o femeie care este sigură de ea însăși.

Nu minți doar pentru a-l face să te placă. Dacă ai o aventură, este foarte probabil ca el să afle adevărul real în curând și nu mai există cale de întoarcere.

Cu cât îl vezi mai des, la fel de des te vede și el, deci cu atât este mai probabil să te placă. Ochii care nu se văd sunt repede uitați. Nu uita să zâmbești, să râzi la glumele lui și, în general, să-i arăți că te distrezi bine cu el și că se crează o atmosferă plăcută.

Dacă îi tot trimiți mesaje și el nu răspunde sau doar răspunde, este timpul să dispari pentru o zi. Nici tu nu vrei să se simtă presat. Cere-i ajutorul cu orice. Bărbaților le place să se simtă necesari.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook