Ochii spun mereu adevărul, fie că ne place sau nu…

Ochii spun mereu adevărul, fie că ne place sau nu...

Învață să asculți ceea ce vezi!

Învață să accepți și să înțelegi mesajele pe care ți le transmit ochii fiecăruia; mesajele care nu pot fi spuse prin cuvinte, doar prin ochi sunt mai ușor de transmis și spus.

Ochii spun mereu adevărul, orice ar fi, fie că ne place sau nu.

Ochi care, indiferent de forma, culoarea sau dimensiunea lor, vor șterge mereu sentimentele oamenilor din interiorul lor; sentimente de dragoste, bucurie, tristețe, durere, gelozie, răutate, ură, invidie; întotdeauna în cei doi ochi sunt emoții pozitive sau negative ascunse.

Prin ochi, vei învăța să spui dacă persoana de lângă tine îți spune adevărul sau te minte. Pentru că, prin cuvinte, îți poate spune lucruri care par plauzibile, dar prin privirea și prin ochii ei arată altceva, arată ceea ce este cu adevărat, ceea ce simte cu adevărat, ceea ce gândește cu adevărat.

Vei ști acest lucru prin felul în care te privește; prin ochii ei vei ști dacă această persoană este fericită sau nefericită. Indiferent dacă acest om suferă sau nu, dar îi este rușine sau îi este frică să spună asta.

Toată lumea este trădată de ochii lor, indiferent cât de bine ar încerca să-și ascundă sentimentele și eventual acțiunile. Prin ochi totul poate fi spus și dezvăluit, fără a fi nevoie să spună de fapt nimic cu gura, nici măcar un cuvânt. Pentru că cele mai puternice cuvinte, cele mai puternice dorințe, sunt spuse prin ochi.

Învață să-l observi pe celălalt!

Pentru că cineva poate arăta bine, din moment ce zâmbește, dar ochii lui sunt triști, ceea ce îl poate trăda; adică se vede că se preface, că încearcă să arate bine, dar în realitate nu este așa; poate că are nevoie de sprijin dar ezită să spună asta.

Fericirea, ca și nefericirea, este întotdeauna vizibilă în ochi. Când o persoană este fericită, ochii îi strălucesc. Atunci când este nefericită și suferă, ochii ei se înnebunesc și se pregătesc pentru ploaie și furtuni. Când iubește, ochii ei ascund calmul și liniștea mării – în timp ce privește omul acela pentru care are sentimente frumoase și adevărate.

Când o persoană este cuprinsă de sentimente de mânie, ochii ei sting flăcări; acele flăcări de foc nemilos care se pregătește să ardă totul în cale, fără milă și, poate, cu pagube incalculabile.

Ochii fiecărui om sunt oglinda sufletului său!

Acest suflet se poate dezvălui gol în fața ta, dacă înveți să citești corect ochii celui din fața ta. Învață, deci, să te uiți în ochii celuilalt, să înțelegi ce nu-ți spune prin cuvinte. Acolo, înăuntrul ochilor, totul este vizibil. Acolo, înăuntrul ochilor, sunt ascunse toate sentimentele adevărate și toate cuvintele nerostite. Pentru că ochii spun întotdeauna adevărul, ei nu mint niciodată.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook