Nu te aștepta niciodată ca fiind o „a doua opțiune”, să devii prima opțiune!

Femeie care așteaptă la fereastră

Viața ta, reprezintă alegerile tale. Bune sau rele, sunt alegerile tale și te definesc.

Ai o grămadă de opțiuni și, unele dintre ele, sunt prioritatea ta. Dar să vorbim despre oamenii din viața ta. În cele mai multe cazuri, când cineva se află pe lista ta de priorități, înseamnă că este important pentru tine și că vrei să-i dedici timp. Timpul este cel mai prețios lucru pe care îl avem.

Poți tu să-mi spui, acum, de ce stai la coadă așteptând ca din a doua opțiune a cuiva, să devii prima? Cuvântul “aștepți” nu se potrivește în dragoste, și nici cuvântul “poate”.

Ești permanent pe o listă de așteptare.

Dacă te-ar fi dorit, dacă te-ar respecta, nu te-ar avea ca pe o a doua opțiune, tu ai fi prima, pentru că pur și simplu nu suporți să fii pe locul al doilea.

Mi-aș dori să te pot încuraja și să-ți spun că de mâine, nu vei mai căuta constant dovezi și semne de iubire. Dar nu pot. Nu mai crede în scuze, precum „nu am timp”. Cine vrea – face, și cine nu vrea – spune, amintește-ți asta.

Cazi constant într-o capcană a comparației.

Ești mai frumoasă, mai inteligentă și mai atrăgătoare decât orice altă femeie care intră în viața lui. Nu te mai subestima.

Nu depinde totul de tine, ci are de-a face cu cel pe care l-ai ales ca prima ta opțiune, în timp ce el nu este disponibil emoțional pentru a fi și tu prima lui alegere. Până la urmă, nu este nici vina lui. El arată semnele, dar tu nu vrei să le vezi.

Când ești disponibilă la telefon tot timpul, când ești de acord să vă vedeți doar când poate el, arată clar că, pentru acest bărbat, ești deja cucerită. El nu mai are nimic de făcut, i te-ai dăruit emoțional și fizic fără ca el să încerce.

Acesta nu este un joc.

Tu vrei o dragoste întreagă, nu o jumătate. Meriți un bărbat care să te prioritizeze în fiecare zi, care să nu aibă în vocabular „mai târziu” și „vom vedea”. Nu vei fi niciodată suficientă pentru unii, însă asta este problema lor, nu a ta. Înțelegi?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook