Sunteți meniți să fiți împreună! La un moment dat, vă veți ieși din nou în cale!

Cuplu împreună

Astăzi vom vorbi despre el, despre bărbatul care îți înnebunește prietenele.

Bărbatul pe care atunci când îl întâlnești pentru prima dată, știi că îți va face probleme. Ești convinsă că bărbatul pe care l-ai cunoscut, nu este pentru tine și îl încadrezi automat în categoria: „AVERTISMENT! PERICOL DE DEPENDENȚĂ, FUGI IMEDIAT!”.

Dar karma are o altă părere.

Cu cât vei încerca să scapi de el, cu atât el va apărea mai mult în calea ta pentru a-ți reaminti că nimeni altcineva nu va fi ca el. Că nimeni nu-ți poate pătrunde în minte așa cum o face el.

Și cel mai rău lucru, este acela că nu te poți ascunde de el. Ai încercat. Tot ceea ce ai reușit să faci, a fost să te îndrăgostești din ce în ce mai mult de el.

Îți acordă atenție fără ca tu să știi, asigurându-se că ai o dimineață bună, fără a-ți trimite mesaje fără sens. Relația voastră este dincolo de psihologi și psihologie.

Se simte incapabil să se descurce cu tine, pentru că nu vrea să te rănească. Iar ție ți-e frică de influența pe care o are asupra ta, dar simți o siguranță pe care nu ai mai simțit-o niciodată cu nimeni.

Este precum îngerul tău păzitor.

Te-a atras totul la el din prima clipă în care te-ai prefăcut că nu-l vezi. Și el a simțit la fel. Poate că lui îi era mai frică decât ți-era ție. Îi era teamă, pentru că cineva reușise să-l iubească pentru ceea ce este.

Voi doi, s-ar putea să nu aveți niciodată o relație normală, și poate că ar trebui să rămâneți așa. Să vă iubiți, atât de aproape și, în același timp, atât de departe. Încercă să nu te mai simți așa; să lupți și să te regăsești într-o fracțiune de secundă. Așa sunt iubirile mari. Sunt distruse și născute din propria lor tensiune.

Voi doi, aparțineți categoriei poveștilor fără sfârșit.

Ai încetat să-ți mai fie frică și ai decis să-ți trăiești povestea. El a decis că trebuie să găsească o modalitate de a te avea în viața lui, pentru a nu te pierde. În plus, el își spune mereu că atâta timp cât mintea îți este la el, vei fi a lui.

În aceste vremuri de înstrăinare absolută a relațiilor umane, respectul meu pentru cei care riscă să trăiască povești de dragoste, deși știu că șansele sunt împotriva lor.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook