4 motive pentru care unele femei se aventurează în relații paralele…

4 motive pentru care unele femei se aventurează în relații paralele...

Relațiile sunt un factor cheie în înțelegerea încrederii și a iubirii. Conviețuirea cu cineva poate fi dificilă și, uneori, apar multe fundături, precum și întrebarea:  „rămân cu celălalt sau plec”?

Femeile divorțează sau își fac relații paralele? Care sunt motivele care le conduc la astfel de decizii? În mod clar, idealul în relații ar fi ca nimeni să nu divorțeze, dar nu trăim într-o lume creată pentru îngeri.

4 motive pentru care unele femei se aventurează în relații paralele:

1. Rutina și excesul de încredere în siguranța relației

Certitudinea pe care o dă siguranța dintr-o relație nu înseamnă că intrarea unei alte persoane în relație va îmbunătăți situația, dimpotrivă, o va duce la dezastru.

Femeile se simt în siguranță în relațiile existente până la punctul în care consideră că relațiile paralele nu prezintă un risc pentru dizolvarea lor, lucru care nu este documentat în acțiuni și în realitate.

Schimbarea în viața de zi cu zi slăbește echilibrul unei relații și partenerii percep că ceva se întâmplă. Așa că, dacă noii “intruși” în relație sunt de origine îndoielnică, nu există niciun motiv din partea nimănui să continue situații deja terminate.

2. Când nu există fericire, se poate crea așteptarea pentru ceva mai bun

În relații există mereu o întrebare în mintea femeilor: „există ceva mai bun pentru mine? Aș putea fi cu altcineva?” Mai ales atunci când nu sunt fericite în relația lor.

Acest lucru se întâmplă, de obicei, din cauza lipsei de încredere în relațiile deja existente. Poate că pur și simplu nu este înțeles de cupluri că, dacă au interese comune, ar trebui să le cultive, astfel încât “intrușii” care nu se potrivesc dorințelor lor să fie îndepărtați la timp.

3. Dezamăgirea momentului

Toate femeile sunt frustrate de comportamentul deja “rău” al partenerilor lor. Această frustrare, adesea, nu întotdeauna, poate duce la sosirea unor parteneri nelegitimi în viața lor, gândindu-se că acești “intruși” le vor atenua durerea.

Dar de multe ori acești “intruși”, nu numai că nu ajută, dar înrăutățesc situația, creând regrete, vinovăție și un sentiment de îndoială.

4. Tratamentul rău

Modul în care ne descurcăm în relațiile noastre ne arată și caracterul. Dacă femeile sunt loiale relațiilor lor, pe scurt: dau totul și sunt tratate “rău” de parteneri – rezultatul va fi rău. Fie relația se va încheia, fie femeia va căuta fericirea la alt bărbat, care poate nu are nici condițiile potrivite. Rezultatul va fi o dezamăgire.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook