Femeile cu sufletul bun, de cele mai multe ori, ajung să sufere cel mai tare…

Femeie care suferă

Se spune că ceea ce oferi, aceea primești înapoi, însă în ziua de astăzi lucrurile nu stau chiar așa.

Oamenii care oferă mult adesea nu sunt răsplătiți cu aceeași monedă, pentru că cei care primesc s-au obișnuit doar să primească, fără să și ofere, ca și când totul li se cuvine.

Astfel, am ajuns să trăim într-o lume în care principiile de viață încep să dispară iar bunătatea să fie considerată slăbiciune de unele persoane. Culmea, cei care consideră că oamenii buni sunt proști, sunt aceleași persoane care beneficiază după urma bunătății celorlalți.

O femeie care îţi răspunde la mesaj imediat ce l-a primit, care îți răspunde la felefon la orice oră din zi și din noapte, care atunci când îi ceri ajutorul – se dă peste cap pentru a te ajuta, NU ESTE NAIVĂ!

Cum poate cineva să gândească despre o asemenea femeie că este naivă? Cel care nu apreciază bunătatea ei, nu are ce căuta lângă ea. Cel care nu vede și nu apreciază ceea ce fac ceilalți pentru el, cel care nu apreciază bunătatea și persoanele cu sufletul cald și blând, trebuie să fie o persoană foarte egosită și rea.

Astfel persoane nu merită nimic și cel mai bine este să ne izolăm de ele – să nu le mai permitem să ne otrăvească sufletele cu veninul vorbele lor și cu lăcomia din privirea lor.

O femeie care îți deschide drum spre inima ei și care este pregătită să facă orice pentru tine, este de neclintit – ea îţi va oferi totul. Grijă ei față de tine este mai decât grija de sine.

Femeia cu sufletul bun ajunge adesea să fie folosită.

Ea își urmează inima și se atașează uşor, însă inima ei este naivă și fără minte, iar oamenii sunt răi și profitători. Se îndrăgostește foarte ușor de cel căruia, mai apoi, îi va oferi toată atenția, energia și credința ei.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook