O poveste incredibilă: Femeia care și-a ținut amantul timp de 1o ani în podul casei, fără ca soțul ei să știe…

O poveste incredibilă- Femeia care și-a ținut amantul timp de 1o ani în podul casei, fără ca soțul ei să știe...

Dolly Osterreich a fost o femeie fatală, care și-a ascuns amantul timp de 10 ani în podul casei, fără ca soțul ei să știe.

Este unul dintre cele mai ciudate scandaluri amoroase din istorie. În aprilie 1930, Los Angeles Times a început să publice o serie de articole șocante, dezvăluind detaliile unei crime de dragoste care avea în spate o poveste incredibilă.

Cazul foarte apreciat (unul dintre cele mai ciudate cu care poliția locală se ocupase până atunci), implica o femeie pe nume Dolly Osterreich, pe soțul ei oarecum naiv și pe amantul ei, un tânăr dispus să facă sacrificii incredibile pentru a fi alături de ea – unul dintre ele (poate cel mai șocant) a fost faptul că acesta a acceptat să petreacă 10 ani întregi în podul casei ei, pentru a o putea întâlni (la propriu) sub nasul soțului ei.

Născută în 1880, Walburga “Dolly” Osterreich a fost o imigrantă germană, de a doua generație, care a crescut într-o fermă săracă din Vestul Mijlociu al SUA. Înainte de a avea 20 de ani, s-a căsătorit cu Fred Osterreich, un bogat proprietar de fabrică.

A avut multe probleme cu soțul ei

Cuplul s-a stabilit într-o casă mare din Milwaukee, dar în timpul căsătoriei au avut mai multe probleme. Fred bea mult, iar Dolly era nesatisfăcută s3xual. „Poftele ei ar fi atras mai mulți îndrăgostiți în viața ei, iar unul dintre ei a dus la moartea soțului ei”, scria atunci LA Times.

Îl salută pe un muncitor îmbrăcat indecent

Într-o zi de toamnă a anului 1913, Dolly l-a rugat pe Fred să-l trimită acasă pe unul dintre lucrătorii săi, pentru a-i repara mașina de cusut stricată. Când Otto Sanhuber, în vârstă de 17 ani (muncitorul de la fabrică), a sosit acasă la aceasta, femeia (atunci în vârstă de 33 de ani) a deschis ușa purtând un halat de mătase, ciorapi de plasă și nimic altceva.

Întâlniri cu iubitul ei

Această întâlnire fatidică a fost și începutul unei legături furtunoase care avea să dureze mulți ani și să se încheie cu o crimă pasională sângeroasă. La începutul relației lor, Dolly și Otto s-au întâlnit în hoteluri.

Curând însă, din motive de comoditate, au decis să înceapă să se întâlnească chiar în casa femeii căsătorite. Rezultatul a fost că, în cartier, a început să discute despre vizitele tânărului necunoscut la casa femeii de 33 de ani, mai ales în orele în care soțul acesteia era plecat la fabrică.

Planul de a arunca cenuşă în ochii vecinilor

În ciuda încercărilor ei inițiale de a-i convinge pe vecini că tânărul în vârstă de 17 ani este fratele ei mai mic, Dolly și-a dat seama curând că nu va fi posibil să le arunce cenuşă în ochi pentru mult timp. Așa că a conceput un plan pe care, deși pare imposibil, îl va implementa cu succes în următorul deceniu.

Și-a ascuns iubitul în pod

Tânărul Sanhuber și-a părăsit slujba și s-a mutat în mansarda casei cuplului căsătorit. Fred nu a urcat niciodată acolo și astfel cuplul și-a putut trăi dragostea netulburată.

Singura problemă era, desigur, că tânărul iubit al lui Dolly trăia ca un pustnic, nu vorbea cu nimeni, în afară de amanta lui. În orele în care nu aștepta să se deschidă ușa mansardei, el a încercat să-și ocupe timpul scriind povești de groază sub pseudonim, care chiar au fost publicate de unele publicații ale vremii.

Și-a trimis mai întâi iubitul în podul casei noi

Oricât de incredibil ar părea, acest aranjament ciudat de conviețuire a durat 10 ani, chiar și după ce cuplul s-a mutat. Ruthless Dolly și-a trimis iubitul să se stabilească în noua lor casă – pe care a ales-o din nou cu o mansardă – și apoi s-a mutat cu soțul ei.

Femeia și-a ucis soțul

Problema era că soțul femeii, Fred Osterreich, începea să înțeleagă că ceva nu este în regulă, iar certurile aprige cu soția lui deveniseră un obicei de zi cu zi. În timpul uneia dintre aceste certuri sălbatice, a fost scris epilogul acestei povești incredibile. Convins că Osterreich a înțeles totul și că îi va răni amanta, Otto a ieșit din pod cu o armă și, în încăierarea care a urmat, l-a împușcat pe soțul lui Dolly, ucigându-l.

Cuplul nelegitim a fost achitat de acuzații

Cu un calm impresionant, perechea a făcut ca locul crimei să arate ca un jaf și, astfel, au reușit să scape de pedeapsă mulți ani. Până când, femeia a fost găsită în posesia unora dintre presupusele bunuri furate și, astfel, ea a fost adusă în fața justiției. Dar chiar și atunci când s-au confruntat cu justiția, atât Otto, cât și Dolly au fost achitați de acuzații, deoarece crima lor era acum prescrisă.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook