Fiecare persoană pe care o întâlnești în viața ta este un profesor…

Fiecare persoană pe care o întâlnești în viața ta este un profesor...

Unele persoane se gândesc adesea: „Dacă nu aș fi obligat(ă) să trăiesc cu un/o partener(ă) leneș(ă) și cu copiii mei insuportabili, aș putea fi ocupat(ă) cu dezvoltarea mea personală…”. Mare greșeală!

Acești oameni sunt sursa dezvoltării tale personale.

Oamenii pe care îi întâlnim în viața noastră sunt profesorii noștri. Soții/soțiile care sforăie sau care lasă dulapurile din bucătărie deschise, copiii “nerecunoscători”, vecinii care parchează în fața porții…

Dar cât timp vor continua să se gândească: „Aș fi mai fericit(ă) dacă toți acești oameni s-ar purta mai bine!”? Dacă te enervezi pe soțul/soția ta, atunci, conform planului tău, ar trebui să înveți cum să faci față mâniei tale în mod eficient. Și ai în propria ta casă persoana ideală pentru a lua această lecție. Un profesor! Ce noroc!

S-ar putea să te gândești: „Voi divorța de el/ea! Asta îmi va rezolva toate problemele!” Ține cont, însa, că acestea vor fi rezolvate doar temporar, din moment ce sunt șanse ca la un moment dat să te căsătorești cu o alta persoană care te va enerva la fel de mult ca prima!

Pe scurt, fiecare persoană pe care o întâlnești în viața ta este un profesor. Chiar dacă uneori te scoate din minți, te ajută să evoluezi, pentru că îți dezvăluie limitele. Doar pentru că oamenii sunt profesorii tăi, nu înseamnă că trebuie să-ți și placă. Din cartea “Ascultă-ți INIMA” de ANDREW MATTHEWS

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook