Este important este să înveți să nu mai fii disponibil(ă), pentru toată lumea, tot timpul…

Femeie în natură cu telefonul în mână

Învață, încetul cu încetul, cum să fii indisponibil(ă).

Dar nu mă refer aici la genul acela de persoană despre care adesea citim, nu în sensul de a te „juca” cu mintea oamenilor – să îngreunezi lucrurile pentru alții sau să le ignori intenționat și să te prefaci că ești ocupat(ă).

Aceste strategii nu trebuie să își aibă locul în viața ta; indisponibilitatea vine dintr-un loc mai matur. Este o modalitate de a-ți proteja sufletul, energia și inima de toți cei care încearcă să le polueze.

Învață să nu fii disponibil(ă) pentru cei care îți consumă energia.

Pentru cei care îți consumă viața și energia pozitivă. Pentru oamenii care vin în viața ta doar ca să o facă dificilă și apoi să plece.

În schimb, învață să-ți investești timpul în oamenii care îți ridică vibrațiile pozitive. Învață că a alege energia cu care vrei să te înconjori și oamenii care te fac să te simți fericit(ă) cu adevărat, nu este nepoliticos sau egoist; este necesar.

Învață, cu timpul, cum să nu fii disponibil(ă) pentru cei care nu te prețuiesc.

De fapt, curând vei învăța că, iubirea fără apreciere și respect, nu înseamnă absolut nimic. Dacă cei care pretind că te iubesc, nu sunt acolo pentru tine când ai nevoie de ei, dacă nu te susțin când ești jos, dacă nu apar atunci când îți este greu sau atunci când te aștepți să stea lângă tine, atunci nu te prețuiesc.

Le place de tine, dar nu le este frică să te piardă. Nu le este frică să te dezamăgească din nou și din nou.

De asemenea, învață că, pentru a te proteja, trebuie să-ți alegi mediul cu înțelepciune.

Și dacă asta înseamnă că nu vei fi disponibil(ă) pentru anumite persoane, acțiuni și în anumite circumstanțe, așa să fie, pentru că încet, încet, vei învăța că viața ta nu se va schimba niciodată dacă nu schimbi ceea ce te înconjoară, precum și tiparele repetitive pe care le tot creezi.

Învață că a fi indisponibil(ă), uneori, te poate apropia de obiectivul tău, deoarece te eliberează de lucrurile care te trag în jos.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook