Îndrăgostiți dintr-o viață trecută. Reconectare și legături…

Îndrăgostiți dintr-o viață trecută. Reconectare și legături...

Ai avut vreodată acea conexiune și atracție instantanee față de cineva, ca și cum ai simțit că îl/o cunoști de la început și pentru totdeauna, înainte de a vă întâlni? Nu te îndoi niciodată de ceea ce ai simțit, deoarece este posibil să fi fost iubiți într-o viață trecută și să fi avut grijă unul de celălalt.

Mai des, aceste tipuri de sentimente tind să apară în stadiul primar al relației. Recunoști plăcerile și antipatiile celeilalte persoane sau știi ce va spune, precum simți și o atracție care se extinde dincolo de dimensiunile fizice.

De asemenea, puteți avea același vis în timp ce amândoi dormiți. Și dacă nu ai acel sentiment de a-l cunoaște pe celălalt în realitate? Și asta este în regulă. Aceste sentimente vor veni mai târziu în relație. Știi vreodată instinctiv că partenerul(a) tău/ta are probleme sau este supărat(ă)?

Cheia aici este instinctul.

Oamenii care cunosc lucruri instinctiv își folosesc instinctul psihic. Acest talent este ascuns în noi toți. Pentru cei aflați într-o călătorie spirituală, instinctul funcționează imediat, însă pentru alții necesită timp să iasă la suprafață. Oricare ar fi cazul, adevărul este că îți cunoști partenerul(a) de mult mai mult timp decât crezi.

Îndrăgostiți dintr-o viață trecută. Reconectare și legături

Dacă bănuiești că tu și partenerul(a) tău/ta v-ați mai întâlnit într-o viață anterioară, atunci există indicii de căutat. Primul element este dacă ați avut amândoi un interes comun la un moment dat în trecut. Poate că tu și partenerul tău ați visat despre o chestiune care poate părea nesemnificativă în viețile voastre.

Când întâlnim pe cineva cu care am trăit împreună într-o viață trecută, adâncurile minții noastre încep să se conecteze la un nivel superior. Ne putem conecta la nivel psihic, chiar înainte de a ne întâlni. Acest lucru se datorează faptului că sinele nostru superior este adaptat să găsească ceea ce este mai bun în viață și este mereu în căutarea energiei pozitive.

Un exemplu al acestei conexiuni este atunci când oamenii se întâlnesc online și se conectează fără o prezență fizică. Gândiți-vă la acest tip de conexiune ca la un wireless care are o anumită frecvență și accepți că este posibil ca altcineva să poată trimite și primi pe aceeași frecvență. Chiar dacă nu ai întâlnit persoana cu care comunici, simți un gol vag în viața ta.

Intuiția ta psihică. (Iubitorii de vieți trecute)

Instinctul este intuiția ta psihică sau antena psihică pentru transmiterea și primirea mesajelor. Aceste mesaje vor fi slabe la început, dar sunt fundamentul unei înțelegeri mai profunde. Pentru persoanele care experimentează sentimentul de a fi întâlnit pe cineva înainte, vor simți încă de la prima întâlnire. Eterul zumzăie peste tot zgomotul mental.

Este mai ușor de înțeles dacă accepți reîncarnarea. Reîncarnarea îți permite să experimentezi un număr nelimitat de suflete în călătoria ta. În esență, experimentezi veșnic o viață fizică, pentru că renaști de multe ori.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook