Eterna întrebare își găsește un răspuns: Află în sfârșit ce își doresc femeile de la un bărbat…

Femeie care așteaptă ceva

Bărbații compară mintea feminină cu o ecuație de clasa a 5-a. Pe de altă parte, femeile se întreabă cât de greu este pentru un bărbat să se gândească la cele mai simple lucruri ale lumii.

Femeile nu vor numitori sau divizori în viața lor.

Lucrurile sunt foarte simple și de aceea am zis că este vremea să vă treziți puțin, să rupem această legătură gordiană. Așadar, iată ce vor femeile de la un bărbat:

Surprize

De la cel mai romantic suflet pe care îl vei întâlni până la cel mai feminist, surprizele sunt ceea ce femeile au nevoie. De exemplu, întoarce-te într-o vineri după-amiază cu 2 bilete de avion în mână și du-o într-un city break, într-un loc pe care dorește să-l vadă de mult timp.

Nu că nu i-ar plăcea și cu mașina, dar oricum. Surprizele le oferă femeilor bucurie și, bineînțeles, că ele vor înțelege din aceste gesturi că partenerii lor se gândesc la ele și că le iubesc.

Prietenia

Îmi imaginez că ai înțeles ce este prietenia feminină. S-ar putea ca tu să nu îți petreci zilele întregi vorbind cu cel mai bun prieten, dar femeile sunt în mod constant online cu cele mai bune prietene ale lor. Deci, dacă nu le iubești prietenele, este o problemă.

Bine, sigur că preferi să bei bere cu doi prieteni decât să auzi noutăți despre modă, frumusețe și știri suculente, dar cel puțin nu îi arăta asta.

Sinceritate

Vei ști că aterizările accidentate nu sunt cele mai bune. Trezirea bruscă și căderea din nori este ceva ce femeile detestă. Spune-le ce vrei dar, pentru numele lui Dumnezeu, nu le ascunde nimic. Femeile sunt precum versiunea feminină a lui James Bond și chiar dacă la început va merge cu vrăjeala, la un moment dat te vor prinde în flagrant.

Deci, dacă vrei să câștigi o femeie, nu ascunde niciodată adevărul de ea. Chiar dacă doare, este mai bine să îi spui că te-ai săturat de ea decât că vrei să petreci ceva timp singur.

Inițiative

Oricât de dinamici sunt femeile, ele nu pot rezista niciodată unui bărbat adevărat. Dacă o femeie ajunge să fie „mama ta” de la prietena ta, atunci să știi că nu va trece mult până când va deschide ușa și își va lua rămas bun de la tine.

Umor

Dacă ai simțul umorului, atunci poți fi sigur că le-ai cucerit. Se îndrăgostesc de bărbatul care le face să râdă tot timpul. Și să știi că nu doar că le vei înnebuni pe ele, ci și pe prietenele lor (ai înțeles cât de mult le influențează). Și dacă îți plac femeile care zâmbesc, să știi că toată puterea este în mâinile tale!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook