Află de ce bărbații care au “vrăjeală” au mai mare succes la femei…

Află de ce bărbații care au “vrăjeală” au mai mare succes la femei...

Înainte de toate trebuie să clarificăm ce înseamnă expresia “a avea vorbe mari”. Când spunem că cineva spune “vorbe mari”, ne referim la faptul că folosește discursuri menite să impresioneze și care pot fi exagerări ale momentului sau chiar minciuni și pe care, de multe ori, nu le respectă. Expresia “are vrăjeală” la asta se referă.

În acest articol vei afla de ce bărbații spun vorbe mari, care sunt motivele pentru care o fac și care este scopul.

7 Motive pentru care bărbații spun vorbe mari:

Mai întâi trebuie menționat faptul că nu toți bărbații folosesc cuvinte mari pentru a impresiona. Există anumite tipuri de bărbați care fac asta și există și un scop în spatele acestui comportament. Cele mai frecvente cauze sunt:

1. Ei cred că asta vrei să auzi

Unul dintre motivele principale pentru care bărbații spun vorbe mari, este acela că ei cred că asta vrei să auzi. Acesta nu este neapărat un lucru rău. O pot face chiar și pentru o cauză bună. De exemplu, s-ar putea să nu-i placă rochia ta nouă, dar să-ți spună cât de frumoasă ești acum în rochia ta cea nouă (pentru a te face să te simți mai bine).

Cu toate acestea, acest lucru poate avea și o latură negativă. Un bărbat poate să înțeleagă că o femeie are nevoie să audă cuvinte frumoase, așa că o umple de minciuni. Cuvintele frumoase care nu sunt adevărate, sunt cuvinte nule.

2. Ei cred că în acest fel își dau mai multă valoare

De multe ori, un bărbat poate spune vorbe mari pentru a-și da mai multă valoare. De exemplu, s-ar putea să se prezinte mult mai de succes decât este în domeniul profesional. De asemenea, poate să se prezinte ca dând importanță unor virtuți precum iubirea, onestitatea, etc., însă acest lucru nu este adevărat.

Dar de ce ar trebui să facă toate astea? Pentru că știe că femeile au pretenții. Dacă vrea să curteze o femeie, ar trebui să se prezinte cât mai perfect posibil. Prin urmare, adevărul este ascuns și vorbele mari îi iau locul.

3. Pentru că intenționează să câștige ceva de la tine

Adevărul este că vorbele mari impresionează adesea. Femeile se pot găsi într-o situație vulnerabilă din punct de vedere psihologic și doresc să audă cuvinte frumoase de dragoste, tandrețe, etc.

Din păcate, unii bărbați se pot comporta chiar ca niște prădători. De exemplu, vor să se distreze cu o femeie și pentru a realiza acest lucru încep să folosească vorbe mari și minciuni.

Această tehnică, din păcate, rareori se întoarce împotriva lor, astfel încât acești bărbați vor continua să o folosească. De exemplu, dacă un bărbat vrea doar să se distreze cu o femeie, el crede că nu are șanse să reușească dacă este sincer cu ea și nu îi spune de la început că vreau doar o relație ocazională. Așa că va recurge la “vrăjeală” până o va cuceri. În acest fel șansele lui de succes cresc enorm.

4. Pentru că unii bărbați cred că mințind câștigă mai mult

În zilele noastre, mulți oameni cred că pot câștiga mult mai mult mințind decât spunând adevărul. Dar este acest lucru adevărat?

Răspunsul este da, dar în cazuri specifice. De obicei, minciuna câștigă pe termen scurt, dar adevărul este ceea ce va face o persoană fericită pe termen lung. Dar ești gata să auzi adevărul? Cât de ușor vei oferi o șansă unui bărbat care, de ex. cochetează cu tine spunându-ți adevărul brut?

Nu vă lăsați ușor impresionate de cuvinte mari. Dacă un bărbat spune că nu poate trăi fără tine, acestea sunt cuvinte foarte mari. Mai bine ai prefera pe cineva care spune că poate trăi fără tine așa cum a făcut-o înainte să te cunoască, dar că preferă să trăiască cu tine.

5. Pentru că ar putea crede că nici tu nu ești sinceră cu ei

Cu toții ne dorim ca ceilalți să fie sinceri cu noi. Dar cât de sinceri suntem noi cu ceilalți? Toți avem, mai mult sau mai puțin, un grad de ipocrizie. Acesta nu este neapărat un lucru rău. De multe ori, acest lucru funcționează pentru a menține relațiile umane.

De exemplu, dacă o femeie ia în greutate 2-3 kilograme și se duce la muncă și toți colegii ei sunt complet sinceri cu ea, atunci s-ar putea să fie mai supărată. Poate că vrea să audă că nu se vede că a luat în greutate.

Și dacă vedem o pe cineva că și-a schimbat tunsoarea și nostru care nu ne place deloc cum îi stă, s-ar putea să nu spunem adevărul absolut. Poate o să salutăm tunsoarea.

6. Vorbește alcoolul

Alcoolul, precum și diverse alte substanțe, fac adesea oamenii să vorbească mult și chiar să vorbească prostii. În multe cazuri veți auzi chiar cuvinte grozave de pasiune, dragoste, etc., dar a doua zi celălalt nici nu își va aminti ce a spus.

Dar chiar dacă nu era în stare de ebrietate, chiar și cu o cantitate mică de alcool unii bărbați spun cuvinte pe care nu le-ar spune în alte condiții. Din partea femeii ar trebui să fie mai mare prudență în astfel de cazuri.

7. Pentru că ei înșiși cred asta

Mulți bărbați spun cuvinte mari pentru că, pur și simplu, ei înșiși le cred. Nu înseamnă că mint. Pur și simplu își judecă greșit propriile capacități. De exemplu, un bărbat poate spune că va face orice pentru tine și să o spună serios. În practică, însă, când situația devine grea, el nu poate reuși să facă asta și eșuează lamentabil.

Din acest motiv, ar trebui să consulte proverbul care spune că „acolo unde auzi că sunt multe cireșe, ia un coș mic”. Nu crede cuvintele mari. Urmărește acțiunile și judecă în timp. Unii bărbați spun vorbe mari și vor continua să facă asta din multe motive. Tu, la rândul tău, trebuie să înveți să le deosebești și să dobândești imunitate.

Ce să faci dacă bărbații spun vorbe mari – Sfaturi rapide

– Nu te lăsa dusă de moment: adevărata identitate a fiecărei persoane trebuie judecată în timp;
– Nu cădea în capcană: fă pași mici de încredere. Dacă faci un pas mare, te vei împiedica;
– Nu fi vulnerabilă: dacă ai mare nevoie dacă auzi cuvinte frumoase, atunci vor fi mulți care îți vor spune cuvinte false. Aceasta este realitatea dură;

– Oferă timp fiecărei relații: atât relațiile, cât și prieteniile au nevoie de timp pentru a se maturiza. Nu totul este așa cum pare la început;
– Judecă-te pozitiv: nu aștepta să auzi complimente de la ceilalți  pentru a-ți ridica starea de spirit. Fă-ți o părere adevărată despre tine, pentru că altfel vei asculta cuvintele mari ale tuturor;

– Oferă o bază solidă logicii, nu emoției: logica spune de cele mai multe ori adevărul. Pe de altă parte, emoția poate fi vulnerabilă la minciună, așa că protejează-te;
– Nu fi credulă: în zilele noastre, probabil că este „prea romantic” pentru a fi adevărat. Oameni creduli cad în capcană de multe ori. Nu spunem să fim suspicioși, însă să păstrăm o urmă de îndoială.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook