Distanța nu poate separa două inimi care se iubesc

Cuplu care se îmbrățișează

Poate cea mai cutremurătoare și cumplită experiență în dragoste, este aceea să iubești pe cineva care se află la mii de kilometri de tine.

Distanța nu poate separa două inimi care se iubesc. Ea poate separa două trupuri, însă niciodată două inimi.

O relație de iubire la distanță este mult mai puternică decât celelalte iubiri, însă ea presupune o comunicare sinceră și deschisă.

Gelozia este principalul inamic al iubirii la distanță.

Pentru ca o relație la distanță să poată funcționa, este exclusă gelozia. Este nevoie de foarte multă încredere în partener. Fără încredere, totul se prăbușește asemenea unui castel de nisip.

Nu vă lăsați influențați de părerile celor din jur! Dacă există încredere în persoana iubită, părerea celorlalți nu trebuie să conteze.

Dorul și emoția așteptării.

Ce poate fi mai frumos decât să știi că cineva te așteaptă, că arde de nerăbdare să te vadă?  Credeti-mă, aceste emoții amplifică înzecit sentimentele de iubire, iar când vă revedeți, totul este mai intens.

Dragostea nu înseamnă certuri și reproșuri.

În afară de încredere, dragostea înseamnă tandrețe și înțelegere. Pentru a iubi pe cineva nu ai nevoie de un motiv, ci o faci pur și simplu. Avantajul relației la distanță, este acela că se dezvoltă foarte bine comunicarea.

Momentele petrecute împreună, deși sunt puține, sunt trăite la o intensitate foarte mare. Fiecare clipă, este percepută ca fiind ultima. Da, distanța vă poate determina să prețuiți mai mult timpul petrecut împreună.

De obicei, atunci când petreci mult timp alături de cineva, relația ajunge să își piardă din intensitate și devine monotonă. Pe când, într-o relație la distanță, nu aveți timp să vă plictisiți unul de celălat. Iubirea se consumă greu…

Distanța nu poate separa două inimi care se iubesc. Nu tot timpul distanța desparte, uneori apropie…

Nu iubirea fizică dictează profunzimea sentimentelor. Apropierea fizică este doar o modalitate de a vă manifesta dragostea față de persoana care rezonează cu sufletul vostru. O relație care trece testul distanței, rămâne cea mai mare dovadă de iubire sufletească.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook