Nu răni inimile altora. Otrava durerii provocate se va întoarce la tine…

O fată pe o stâncă

Este evident faptul că oamenii s-au schimbat. Ne îndepărtăm tot mai mult de Dumnezeu și parcă începem să ne pierdem umanitatea, de aceea ar trebui să încercăm să fim mai buni.

Iată 20 de sfaturi care îți vor schimba starea de spirit și te va face o persoană mai bună:

1. Trezește-te cu lumina Soarelui să te rogi. Roagă-te singur. Roagă-te des. Marele Duh va asculta, atâta timp cât îi vorbești.

2. Arată înțelegere pentru cei care și-au pierdut drumul. Ignoranța, aroganța, mânia, gelozia și lăcomia înfloresc dintr-un suflet pierdut. Roagă-te ca ei să găsească îndrumări.
3. Caută-te pe tine, fii tu însuți. Nu permite altora să-ți creeze calea. Este drumul tău și numai al tău. Alții pot merge cu tine, dar nimeni nu poate merge în locul tău.

4. Tratează-ți oaspeții cu înțelepciune. Servește-le cea mai bună mâncare, oferă-le cel mai bun pat și tratează-i cu respect și onoare.
5. Nu lua ceva ce nu-ți aparține, fie de la o persoană, o comunitate, natură sau cultură. Nu l-ai câștigat, nu ți-a fost dat. Nu este al tău.

6. Respectă toate lucrurile care există pe această planetă, fie că sunt oameni sau plante.
7. Respectă gândurile, dorințele și cuvintele celorlalți. Nu întrerupe niciodată pe cineva și nu îți bate joc de el/ea sau nu îți uzurpa identitatea în mod nepoliticos. Recunoaște dreptul la liberă exprimare al fiecărei persoane.

8. Nu te referi niciodată la alții într-un mod rău. Energia negativă pe care o trimiți în Univers se va înmulți atunci când se va întoarce la tine.
9. Toți oamenii fac greșeli. Și toate greșelile pot fi iertate.
10. Gândurile rele provoacă boli ale minții, trupului și spiritului. Practică pozitivitatea.

11. Natura nu este PENTRU noi, este o PARTE din noi. Ea face parte din familia ta globală.
12. Copiii sunt semințele viitorului tău. Semănați dragoste în inimile lor și infuzați-le cu înțelepciune și lecții de viață. Când vor crește, dă-le loc să evolueze.

13. Nu răni inimile altora. Otrava durerii provocate se va întoarce la tine.
14. Fii mereu sincer. Sinceritatea este măsura voinței cuiva în Univers.

15. Păstrează-te echilibrat. Sinele tău mental, sinele tău spiritual, sinele tău emoțional și sinele tău fizic trebuie să fie puternic, pur și sănătos. Exersați corpul pentru a întări mintea. Îmbogățiți-vă în spirit pentru a vindeca suferința emoțională.

16. Ia decizii conștiente despre cine vei fi și cum vei reacționa. Fii responsabil pentru acțiunile tale.
17. Respectă momentele personale și spațiul personal al celorlalți. Nu atingeți bunurile personale ale altor persoane – în special obiectele sacre și religioase. Acest lucru este interzis.

18. Fii mai întâi sincer cu tine însuți. Nu-i poți ajuta pe alții dacă nu te poți ajuta pe tine mai întâi.
19. Respectă opiniile religioase ale altora. Nu încerca să le impui opiniile tale.
20. Împărtășește-ți norocul cu ceilalți.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook