S-a întâmplat și asta: Femeie condamnată la 3 luni de închisoare pentru că a percheziționat telefonul mobil al soțului ei…

S-a întâmplat și asta- Femeie condamnată la 3 luni de închisoare pentru că a percheziționat telefonul mobil al soțului ei...

Care faptă este mai “nebună”, faptul că o femeie a fost condamnată la închisoare pentru că a percheziționat telefonul mobil al soțului ei sau faptul că soțul ei a dat-o în judecată pentru asta?

Și totuși, asta s-a întâmplat în Emiratele Arabe Unite, unde un tribunal a condamnat la trei luni de închisoare o femeie care… a scotocit prin telefonul mobil al soțului ei, fără ca bineînțeles acesta să știe.

Fapta ei, în mod clar, nu va câștiga un premiu de discreție, dar soțul ei a dus-o la extrem și a dat-o în judecată, acuzând-o că i-a încălcat datele personale, potrivit Daily Mail.

Astfel, femeia a ajuns în Ras al-Khaimah și a fost găsită vinovată.

Desigur, merită remarcat faptul că ea, la rândul ei, a exagerat. Ea nu a verificat doar telefonul mobil al soțului ei. Potrivit acestuia, ea a transferat datele pe un alt dispozitiv pentru a-și continua cercetările în liniște mai târziu!

Avocații care au vorbit cu ziarul Emarat Al Youm au explicat că, conform legislației din Emiratele Arabe Unite, este ilegal să percheziționezi telefonul mobil al cuiva, fără permisiunea acestuia. Acest lucru este valabil și în cazul cuplurilor căsătorite, chiar dacă se recurge la această mișcare indiscretă pentru că își suspectează partenerul de infidelitate.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook