Nu știi niciodată ce cruce poartă cealaltă persoană și cu ce frământări se luptă…

Femeie tristă

Majoritatea oamenilor se enervează uneori pe cei care îi iubesc și, de cele mai multe ori, chiar fără motiv.

A te supăra pe cel care te iubește, te va face și mai nefericit, dar și mai nerecunoscător. Da, așa cum am spus mereu, „supărarea vine întotdeauna din interior, niciodată din afară”. Mai avem încă multe de învățat…

Oamenii, în general, nu văd ceea ce le-ai oferit sau ceea ce le oferi, însă nu uită niciodată acel lucru infim pe care l-au cerut și pe care nu l-au primit. Ei nu văd pădurea, ci copacul. Ei nu văd acele multe lucruri bune pe care le-ai făcut, ci doar greșelile pe care le faci.

Dar nu contează, viața, cu timpul, te va învăța tot ce trebuie să știi.

Nu voi spune că în viață totul se întoarce. Poate că da, dar că acolo unde ești tu, cu siguranță ei se vor întoarce. Vă doresc să aveți alături oameni cu sufletul bun, pentru că știu – fiecare dintre voi își poartă crucea și, de cele mai multe ori, este singur.

Cu toții avem nevoie de cineva să ne fie alături, cu o vorbă bună, cu o încurajare, cu o mângâiere. Pentru că nimeni nu știe ce cruce poartă celălalt și cu ce frământări trebuie să se lupte în fiecare zi.

Crede-mă, sănătatea fizică, dar și cea a sufletului, este mai importantă decât faptul că „iubi” te-a părăsit. Deci, spune-mi, ce este important?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook