Alege oamenii pentru care vei fi prima și singura lor alegere!

Femeie cu ochelari de soare si pălărie

Nu face compromisuri. Nu, nu face compromisuri!

Alege oamenii care vor lupta pentru tine. Oamenii pentru care petrecerea timpului alături de tine este importantă. Alege-i pe cei pentru care „împreună” înseamnă mai mult decât un simplu cuvânt și care sunt gata să sacrifice totul pentru asta.

Alege oamenii care nu se tem să plângă cu adevărat, care râd din tot sufletul, care îndrăznesc să dărâme totul și să reconstruiască de la zero, începând de la o fundație solidă.

Alege-i pe cei care au curaj în suflet și știu să te respecte și să te onoreze.

Cei care se mândresc să te aibă și care au curajul să strige în gura mare „te iubesc”. Alege-i pe cei care îndrăznesc să își ceară scuze atunci când greșesc.

Fii prima lor alegere. Singura lor opțiune. Nici o jumătate de pas înapoi. Nici o jumătate de pas înainte.

Alege-i pe cei care îți vor rămâne alături orice ar fi, umăr la umăr, aliați, camarazi de arme, suflete și vieți legate.

Alege-i pe cei care nu dau niciodată înapoi, pe cei care își respectă cuvântul și promisiunile. Nu îmi spune că așa ceva nu există. Ba, există! Sunt peste tot în jurul tău dar… poate tu nu ai ochi pentru ei.

Dă-ți un refresh sau fă o actualizare și privește-i și pe cei care au ochi doar pentru tine. Pentru că ei sunt acolo, chiar mai aproape decât crezi.

Pentru fiecare persoană există cineva, în umbră, care îi vrea binele.

Cel mai important, este să deschidem larg ochii și să privim în jurul nostru. Veți fi surprinși să constatați că am dreptate.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook