4 semne care dovedesc că se va întoarce la tine…

Femeie care așteaptă la balcon

Nu trebuie să fii un expert în relații pentru a înțelege acest lucru.

Este aproape inevitabil că, după ce te-ai despărțit de cineva pe care l-ai iubit foarte mult și cu care ai fost multă vreme, va veni un moment în care te vei întreba dacă relația ta s-a încheiat cu adevărat sau dacă fostul tău partener doar se preface că te-a uitat.

Și când va veni acel moment, te vei întreba în mod rezonabil dacă există vreo șansă să se întoarcă vreodată la tine.

De unde știi dacă despărțirea ta este una definitivă?

Adevărul este că nu poți ști, însă, de obicei, cauți peste tot semne ascunse și dovezi că va avea loc o reuniune, conducându-te cu o precizie matematică spre nebunie.

Nimic nu este sigur în relații. Cu toate acestea, dacă chiar îți lipsește și vrei să fiți din nou împreună, există 4 semne care dovedesc că se va întoarce:

Se întâlnește cu cineva care este complet opusul tău.

Experții spun că, uneori, foștii parteneri încearcă să compenseze în exces durerea unei despărțiri, găsind pe cineva care nu se aseamănă deloc cu fosta lor iubire.

Dacă noua relație a fostului tău partener, nu se aseamănă cu tine, sunt șanse ca acesta să fie un mare semn că încă te iubește, dar încearcă să își folosească noua relație pentru a te uita.

Rău pentru actuala relație (dacă nu știe), dar bine pentru tine dacă îți vrei fostul partener înapoi.

Este foarte activ pe rețelele de socializare.

Îți urmărește rețelele sociale? Dacă fostul tău partener petrece mult timp pe rețelele de socializare comentând, apreciind postările tale sau redistribuind lucrurile pe care le încarci (de exemplu: articolele pe care le citești), acestea sunt semne că el poate avea în continuare sentimente pentru tine.

Nu ți-ar urmări conținutul de pe rețelele sociale dacă nu ar fi așa. Nicio persoană nu investește timp și energie în lucruri care nu înseamnă mare lucru pentru ea.

Același lucru este valabil și pentru rețelele sale de socializare. Dacă atunci când erați împreună, nu era deloc activ pe conturile lui sociale, iar acum face constant postări cu ieșiri, petreceri sau fotografii, pentru a vă arăta că a trecut peste despărțire și că merge mai departe, să știi că, de fapt, este fix invers. Așa că, să nu căzi în „capcana” lui.

Nu ți-a returnat lucrurile.

Multe cadouri și articole au fost probabil schimbate între voi în timpul relației. Mai ai acasă multe din lucrurile fostului tău partener? Dacă fostul tău nu a trecut peste relația cu tine, el va alege să nu-și ia lucrurile, astfel încât să aibă o scuză pentru a le lua altă dată. Atâta timp cât există lucruri de împărțit între voi, va exista și pretext pentru a vă revedea.

Încă păstrează legătură cu tine.

Vă mai scrieți mesaje și vă sunați unul pe celălalt, așa cum făceați înainte? Sună să te asculte și să te întrebe cum a fost ziua ta? Acesta este unul dintre cele mai mari semne că, probabil, îi este dor de tine și nu te poate uita.

Dacă, totuși, a oprit orice contact cu tine, asta înseamnă că nu mai dorește continuarea relației cu tine și că s-a terminat definitiv. Dacă evită să meargă în locurile în care ai putea fi, chiar și în locurile în care și-ar dori în mod normal să meargă, înseamnă că se străduiește din greu să se asigure că voi doi nu aveți niciun motiv să vă reconectați.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook