O femeie adevărată este un diamant prețios…

O femeie adevărată

O femeie adevărată este cea care știe că nicio rochie nu o poate face interesantă, atunci când ea însăși nu este. Ea este cea care te privește în ochi și nu se teme să te înfrunte direct.

Ea este cea care oferă explicații reale și nu face promisiuni pe care nu le poate onora pentru că, pur și simplu, nu vrea să-ți calce în picioare sufletul și sentimentele.

O femeie adevărată știe să atragă atenția fără să devină vulgară și fără să-și piardă demnitatea.

O femeie adevărată știe că a fi goală, nu numai că nu o face să pară disperată, dar îi dezvăluie incapacitatea de a câștiga atenția în alt mod. O femeie adevărată nu-și dezvăluie nici trupul, nici sufletul în totalitate. Ea inspiră celuilalt voința de a le descoperi și de a le găsi.

O femeie adevărată are grijă de ea însăși, dar nu uită niciodată că bogăția inimii este cea care are o valoare incomensurabilă și rămâne neschimbată în timp.

Poate că își îngrijește părul și își îmbracă corpul în haine scumpe și valoroase, dar nu își neglijează niciodată spiritul și nici nu-și lasă buzele să se umple de răutate, bârfă și ironie față de ceilalți oameni. Ea știe că persoana cu adevărat frumoasă este cea care are un suflet bun și sentimente adevărate.

O femeie adevărată poate să-ți atingă inima și să-și deschidă brațele pentru a te alina de durerea care ți-ar putea apăsa sufletul.

Femeia adevărată nu-i lasă pe cei puțini să-și polueze sufletul, nu se petrece în paturi străine și în anturaje fără sens doar pentru că îi este frică să nu fie singură. O femeie adevărată știe să aștepte și nu își încredințează inima oricui.

Ea luptă pentru ceea ce merită și nu permite trecutului, oamenilor care o urăsc, ideologiilor și religiilor să o trateze ca pe ceva inferior.
Devino și tu o astfel de femeie!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook