Acestea sunt zodiile care se pot îndrăgosti de două persoane în același timp…

O fată și doi băieți

Este imposibil să alegi între două mari iubiri!

Îți poți imagina că trebuie să alegi între iubirea vieții tale și… cealaltă iubire a vieții tale?

Potrivit experților, să te îndrăgostești de mai mult de o persoană este complet posibil. A iubi mulți oameni în același timp, înseamnă că ești deschis(ă) să-ți explorezi sentimentele și modul în care te conectezi cu ceilalți.

Pentru unii, să se îndrăgostească de mai multe persoane în același timp este destul de comun. La urma urmei, iubirile paralele sunt o experiență care, de mulți ani, a inspirat muzicieni, scriitori și creatorii de seriale de televiziune.

În ceea ce privește semnele zodiacale, pentru unii acest lucru este complet imposibil, cum ar fi, de exemplu, Taurul sau Scorpionul, care de obicei își investesc energia într-o singură persoană.

Există însă și câteva zodii pentru care este foarte probabil să ducă o viață amoroasă dublă. Mai jos, vă prezentăm top 3, adică acele zodii care au cele mai multe șanse să-și dea inima la două persoane în același timp.

GEMENI

Reprezentarea Gemenilor cu doi oameni mici care se confruntă în direcții opuse indică faptul că personalitatea lor are cel puțin două laturi. Gemenii, ca semn de aer, aleg să exploreze multe relații paralele, pentru că fiecare îi oferă posibilitatea de a scoate în evidență diferite laturi ale sale.

De exemplu, o relație îl poate ajuta să se scufunde adânc și să-și exploreze cele mai intime laturi, în timp ce cealaltă poate fi ideală pentru a-și scoate în evidență latura mai frivolă și mai extrovertită. Și în timp ce acest tip de dublu – sens îi poate doborî pe unii, Gemenii descoperă că le menține interesul viu.

BALANȚA

Balanța este condusă de Venus și totul în viața ei se învârte în jurul senzualității, romantismului și lucrurilor mai frumoase din viață. Balanța este grozavă în relații și va face orice pentru a-și face partenerul să se simtă special.

Are multă dragoste de oferit și adesea se trezește îndrăgostită de mai multe persoane. La urma urmei, este un semn de aer, așa că este un flirt natural și are capacitatea de a-i fermeca cu ușurință pe alții.

Adesea, atunci când doi oameni îi oferă atenția lor, balanța nu rezistă să se dea înapoi. Dezavantajul: Este prea indecisă. Deci, în timp ce un Gemenii ar putea fi bine să iubească doi oameni în același timp, unei Balanțe îi va fi greu să aleagă.

PEȘTI

Un Pește se poate îndrăgosti de aproape orice persoană pe care o întâlnește. Este condus de Neptun, planeta viselor, iluziilor și imaginației. Este foarte ușor ca această zodie să se simtă romantică de fiecare dată când întâlnește un străin atrăgător.

De exemplu, ar putea merge în continuare la același bar pentru că s-a convins că drăguțul barman este sufletul ei pereche și va face perechea perfectă, chiar dacă nu a avut niciodată șansa de a face o conversație cu el.

Deoarece Peștii sunt complet în ton cu emoțiile lor, ei sunt dispuși să exploreze conexiuni emoționale mai profunde cu mulți oameni simultan. În același timp, însă, au tendința de a rămâne îndrăgostiți mult timp. De asemenea, este probabil să se îndrăgostească de o persoană nouă în timp ce sunt încă îndrăgostiți de cineva.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook