O femeie mărturisește că nu s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, ci cu cel care o face unică și fericită…

O femeie mărturisește că nu s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, ci cu cel care o face unică și fericită...

În rândurile de mai jos, o femeie mărturisește că nu este sigură dacă s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, însă cel pe care îl are alături este bărbatul care o face să se simtă unică și fericită.

Sunt convins că multe femei se vor identifica în acest text sau, poate, pentru unele femei va fi util pentru a le ajuta să înțeleagă că „ceea ce credem că vrem și ceea ce avem nevoie cu adevărat s-ar putea să nu fie același lucru”.

Haideți să parcurgem împreună această destăinuire:

„Dacă cineva m-ar întreba dacă m-am căsătorit cu bărbatul visurilor mele, răspunsul meu ar fi… nu! Omul visurilor mele ar ști să gătească și să-mi pregătească cine romantice, cu lumânări și flori.

M-ar ține strâns de mână de fiecare dată când ieșim în oraș. După o zi lungă, m-ar îmbrățișa și mi-ar face un masaj. Poate mi-ar face micul dejun și mi l-ar aduce în pat. Ne-am uita împreună la filme romantice și nu s-ar plictisi.

Și, ca să fiu perfect sinceră, bărbatul visurilor mele ar arăta ca o vedetă de la Hollywood!

Bărbatul cu care m-am căsătorit, însă, nu gătește. Nu-i plac manifestările publice de afecțiune și nici nu se pricepe la masaje. Urăște filmele romantice și preferă comediile și thrillerele. Cât despre micul dejun în pat… nici nu-i trece prin cap.

Și nu, nici măcar nu arată ca o vedetă de la Hollywood!

Nu, nu m-am căsătorit cu bărbatul visurilor mele. În schimb, m-am căsătorit cu genul de bărbat de care nici nu știam că am nevoie. M-am căsătorit cu un bărbat căruia îi place să se certe cu mine despre orice și să găsească o soluție la fiecare problemă.

Cel care, atunci când sunt cel mai rău, stă lângă mine ca o stâncă și nu mă lasă în pace. M-am căsătorit cu un bărbat care îmi aduce flori fără motiv. Face lucruri mărunte pentru a-mi arăta că îi pasă.

El mă susține și crede în mine! Mă încurajează să-mi urmăresc visele.

El are grijă de copii și are grijă de casă, ca să mă pot odihni. El înțelege, fără ca eu să-i spun, că vreau ceva timp pentru mine. Îmi spune „te iubesc” în fiecare seară înainte de a merge la culcare și nu m-a făcut niciodată să mă îndoiesc de cât de credincios este.

Poate că nu este deosebit de afectuos, dar își arată dragostea în multe moduri semnificative. Este un tată bun și un familist adecvat. Copiii noștri sunt prioritatea lui și petrece mult timp cu ei.

La urma urmei, ceea ce credem că vrem și ceea ce avem nevoie cu adevărat s-ar putea să nu fie același lucru. Da, nu m-am căsătorit cu bărbatul perfect, dimpotrivă, m-am căsătorit cu bărbatul care a fost perfect pentru mine .”

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook