Cele 3 secrete ale unei femei pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea…

Cele 3 secrete ale unei femei pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea...

De multe ori femeile vor să înnebunească un bărbat, dar nu știu de unde să înceapă și unde să se termine. De fapt, lucrurile sunt atât de simple, dar femeile le fac adesea să pară atât de complicate.

În general, am spune că bărbații sunt destul de previzibili. Unele femei folosesc acest lucru în avantajul lor și îi înnebunesc pe bărbați, în timp ce alte femei nu doresc să înțeleagă. În general, există anumite lucruri obiective care îi înnebunesc pe bărbați.

1. Îmbunătățește-ți aspectul

A. Îngrijește-ți fața:

Îți place sau nu, bărbații sunt mai atrași de femeile care au trăsături faciale dulci. Vestea bună este că fiecare femeie își poate îmbunătăți semnificativ imaginea feței, atâta timp cât face ceea ce trebuie.

Ai grijă de pielea ta și nu vei rata. Curățarea zilnică a feței cu un demachiant ușor, combinat cu o exfoliere ușoară săptămânală, poate face minuni. Folosește creme hidratante cu diverși nutrienți și vei vedea rapid că fața ta este mai strălucitoare ca niciodată.

B. Învață să aplici corect machiajul:

Indiferent cât de mult ai grijă de fața ta, cu siguranță vei avea câteva pete. Machiajul potrivit ascunde imperfecțiunile și subliniază trăsăturile care trebuiesc subliniate. Dacă nu știi să aplici corect machiajul, atunci poate ar trebui să întrebi un expert sau măcar o prietenă de-a ta care știe mai multe. Amintiște-ți că detaliul face toată diferența.

C. Alege o coafura buna:

Parul joaca un rol decisiv in aspectul unei femei. Dacă vrei să-l înnebunești, atunci o zonă pe care ar trebui să lucrezi este părul tău. În principiu, important este să-ți păstrezi părul sănătos, astfel încât să nu arate plictisitor și deteriorat.

În continuare, ar trebui să alegi o coafură bună care ți se potrivește și o culoare de păr care să te flateze. Vizitează un salon de coafură bun și aspectul tău va fi mult îmbunătățit.

D. Îmbrăcă-te grozav:

Dacă dorești să-i sucești mintea, atunci ar trebui să acorzi o importanță deosebită ținutei tale. Ținuta ta ar trebui să fie puțin revelatoare (nu prea mult) și să arate mult. Ținuta ușor revelatoare stimulează imaginația bărbaților și mintea lor începe încet să se gândească la tine în moduri diferite.

Ținuta ușor revelatoare stârnește curiozitatea bărbaților și le câștigă interesul. Pe de altă parte, cu haine foarte revelatoare, bărbatul își pierde interesul din două motive. În primul rând, pentru că hainele foarte revelatoare nu lasă imaginația să funcționeze, iar în al doilea rând, de multe ori bărbatul nu ia în serios o femeie prea revelatoare.

E. Obține greutatea ideală pentru înălțimea ta:

Aceasta este cea evidentă. Bărbații sunt, în general, mai atrași de femeile care au greutatea corporală ideală. Dacă ești supraponderală, atunci poate că este timpul să ții o dietă bună, pentru că bărbații tind să înnebunească mai mult după femeile cu talia mică decât după femeile bine proporționate.

De asemenea, dacă ești prea slabă, nu ești considerată atractivă pentru bărbați. Așa că, dacă vrei să-i zboare mintea după corpul tău, atunci este o idee bună să încerci să obții greutatea ideală pentru înălțimea ta.

2. Bazează-te pe psihologia lui

A. Una caldă, una rece (Scotch Douche):

Această tehnică, nu numai că îl va înnebuni, dar îl va enerva. Ceea ce trebuie să faci este să arăți interes și nu prea. Acest lucru îi va stârni curiozitatea și îl poate pune în procesul de a te revendica.

B. Fă-l puțin gelos:

Această tehnică este puțin periculoasă pentru că, dacă exagerezi, îi poți răni ego-ul, fără reparații. Dar dacă este făcut corect, atunci cu siguranță îi vei stârni interesul și îl vei face să te revendice. Pentru a-l face gelos în mod corespunzător, trebuie să pară că ai succes, fără să dai din coadă. Dacă ți se pare că vrei, atunci s-ar putea să-și piardă aprecierea pentru tine.

C. Arată puțină indiferență:

În general, prin fire, omul nu prețuiește atât de mult certitudinea. Dacă un tip te revendică ușor sau te găsește încrezătoare, atunci s-ar putea să-și piardă interesul. Dacă vrei să-l înnebunești, atunci poate că ar trebui să te gândești să joci puțin. Dar nu exagera, pentru că poate avea efectul opus.

D. Fii plăcută:

Acceptă glumele lui, fă și tu glume, zâmbește sau chiar menține o atmosferă plăcută. Cu cât pari mai drăguță cu personajul, cu atât mai mult îl vei înnebuni. Ai grijă să nu devii bufonul grupului.

E. Femeia fatală:

Unii bărbați sunt înnebuniți după femeile “naziste”. Deci, dacă vrei să-l înnebunești, atunci poate ar trebui să încerci. Dar nu exagera. Totul are o măsură.

3. Bazează-te pe propria ta psihologie

A. Fii o femeie puternică:

Femeile puternice sunt mai atractive pentru bărbați. Bărbații se pot teme adesea de femeile dinamice, dar în inimile lor le preferă mai mult. Așa că, să-l înnebunești, ceea ce trebuie să faci este să încerci să-ți îmbunătățești încrederea de sine.

De multe ori, există femei care în mod obiectiv nu sunt considerate atât de frumoase, dar se cuplează cu cei mai frumoși și de succes bărbați, pur și simplu pentru că și-au sporit încrederea în sine.

B. Nu cădea pe spate după el:

Multe femei arată că sunt impresionate când găsesc bărbatul de care sunt interesate. Aceasta nu este cea mai bună soluție posibilă în unele cazuri. Așa că, încearcă să nu cazi în “capcana” aceasta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook