20 de indicii care îți vor arăta că te iubește

Cuplu în pădure

Sunteți împreună de ceva vreme, însă el evită să îți spună ceea ce simte pentru tine dar, cu toate astea, se poartă frumos și vă simțiți bine împreună. De multe ori, în relația de cuplu, declarațiile de dragoste vin mai târziu – chiar dacă ele există de mult timp.

Dacă încă nu și-a declarat iubirea față de tine, probabil este pentru că așteaptă să o faci tu prima, sau încă nu este sigur de ceea ce simte pentru tine. Dragostea nu are nevoie de cuvinte, pentru că vorbele pot fi înșelătoare, însă există o mulțime de indicii care îți pot arăta cât de mult te iubește.

Urmărește aceste semne:

1. Dacă te iubește sincer, va face absolut orice pentru a te face fericită. Se va distanța de lucrurile pe care odinioară le facea, pentru a petrece mai mult timp cu tine – tu vei deveni prioritatea lui numărul unu.

2. Va fi interesat să se dezvolte mai mult pe plan profesional și va începe să-și facă planuri de viitor. Nimic nu i se va mai părea imposibil și va avea mai mult curaj în luarea deciziilor – nu degeaba se spune că iubirea te motivează…

3. Când bărbatul te iubește, îți va adresa cuvinte frumoase – chiar dacă acest lucru nu îl reprezenta înainte. Îți va face complimente și își va exprima afecțiunea față de tine prin prin gesturi mărunte, cadouri, sprijin și înțelegere.
4. Simți că te poți baza întotdeauna pe sprijinul lui, în orice problemă, pentru că îți va arăta că este acolo, pentru tine.

5. Va fi capabil de orice compromis sau sacrificiu pentru tine, iar ca dovadă, va rări ieșirile cu prietenii în favoarea ieșirilor cu tine.

6. Dacă te iubește sincer, nu vor exista calcule și condiții.

7. Nu se va supăra când vei vrea să faci un lucru pe care el nu îl agrează.

8. Nu te va umili sau insulta nici măcar în glumă, și tot timpul, va încerca să îți dea încredere atunci când îți lipsește.
9. Dacă te iubește, nu va încerca să îți cumpere iubirea cu cadouri scumpe, ci va face tot posibilul să te facă să te simți iubită și fericită.

10. Nu te va iubi cu privirea, ci cu inima și din tot sufletul. Nu îți va spune că te place pentru ochii tăi, sufletul tău sau orice alte calități va gasi el la tine, ci va spune că inima lui te-a ales.

11. Niciodată nu te va face să te simți inferioară, și nici nu va avea o atitudine de lider în relația voastră.

12. Vei știi că te iubește, atunci când vei simți să te porți natural în prezența lui. Nu va trebui să îi demonstrezi nimic, și nici nu va fi necesar să îi câștigi dragostea și respectul.

13. Nu îți va face observații de față cu ceilalți, și nici în particular. Nu va încerca să te modeleze după bunul său plac și se va abține să facă crize de gelozie. El știe că ești acolo pentru că l-ai ales pe el, nu mai are nevoie de alte dovezi…

14. Își va dori un copil cu tine. Îți vei da seama de lucrul acesta, atunci când te va mangâia pe pântec și îți va spune: „cred că ar semăna cu tine”.
15. Chiar dacă nu este într-o situație financiară excepțională, îți va face cadouri – poate doar simbolice. Important este să te surprindă și să îți arate că s-a gândit la tine.

16. În orice situație, oricât ar fi de complicată sau îndoielnică, îți va lua apărarea și va lupta cu oricine pentru onoarea și demnitatea ta.
17. Dacă inima lui bate pentru tine, va trece peste orice supărare și neajuns.

18. Va vrea să trăiască toată viața cu tine și veți începe să vă faceți planuri.

19. Dacă va fi nevoit să meargă în interes de serviciu, în deplasare, va sta noaptea cu tine în telefon până adormi.

20. Dacă încă nu ți-a spus că te iubește dar totuși a făcut pentru tine lucrurile enumerate mai sus, nu-ți face griji! Probabil, manifestă o timiditate în exprimare a sentimentelor care, de cele mai multe ori, provine din copilărie – din educația pe care a primit-o.

Poate că, parinții lui, nu l-au încurajat să fie prea afectiv verbal. Ai rabdare și învață-l! Cândva, o va face…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook