Pleacă atunci când ei nu te iubesc, chiar dacă tu îi iubești…

Pleacă atunci când ei nu te iubesc, chiar dacă tu îi iubești...

Renunță la ceea ce nu meriți.

Iubește-te pe tine așa cum ți-ai dori ca alții să te iubească. Luptă pentru cei cărora le pasă cu adevărat la tine și îți dovedește asta prin acțiunile lor, prin lucrurile mici de zi cu zi.

Nu da vina pe alții pentru alegerile tale. Sunt alegerile tale, chiar dacă după un timp s-au dovedit greșite.

Iartă-te și îmbrățișează-te. Gândește-te că, la un moment dat, va apărea o persoană care te va mângâia, va avea grijă de tine și veți lipiți totul împreună, toate bucățile rupte care există în inimile voastre.

Iartă-i pe cei care te-au rănit, pe cei care te-au abandonat sau, pur și simplu, nu te-au înțeles.

Aceasta înseamnă suflet și vitejie. Cel puțin, noaptea, vei putea dormi mai ușor, fără reziduuri și probleme. Nu purta ranchiună, nu implora ca celălalt să se cu capul de pereți pentru a-ți satisface egoul rănit. Doar acceptă și mergi înainte cu ființa ta, cu mândria și bunătatea ta. Fără răutate sau altceva. Dorește-le numai bine.

Nu trebuie să pleci pentru că ești obosit(ă), ci pentru că înțelegi. Pentru că acest nor s-a risipit brusc din fața ta, pentru că ai înțeles chiar dacă pare târziu. Și fii sigur(ă) că dacă cineva merită să intre în viața ta, se va lupta cu toată ființa ei/lui pentru a rămâne.

Păstrează aceste persoane și nu le lăsa să plece de lângă tine.

Odată s-a scris un vers pe un perete de lângă mare: „Nu vei mai găsi niciodată pe cineva ca mine. La tine, nu mă voi mai uita niciodată…”

Nu regreta nimic. Pur și simplu, învață din greșelile tale și amintește-ți că nicio întâlnire nu este întâmplătoare în această viață. Fiecare persoană este un test, o pedeapsă sau un Dar, iar alegerile noastre sunt întotdeauna cele care determină rolul fiecăreia.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook