Persoana care te va iubi, te va înțelege din prima clipă…

Femeie înconjurată de trandafiri

Persoana care te va iubi cu adevărat, te va înțelege din prima clipă.

Vibrațiile sufletului tău se vor răspândi în tot corpul tău și vei simți o magie unică. Persoana care te va iubi cu adevărat, de fiecare dată când te va privi sau când se va gândi la tine, va simți o bogăție sufletească – cea mai mare bogăție.

Nimic din ceea ce este material nu va mai conta. Se va simți împlinit(ă) și norocos(ă) să te aibă în viața sa.

Persoana care te va iubi, te va învălui, fără efort, cu aura și zâmbetul său. Ochii săi vor fi lumea ta și prin ei, vei vedea că totul va fi mai frumos.

Vocea sa, te va liniști și te va duce într-o călătorie magică. Uneori te va duce în locuri liniștite, alteori în furtuni de dor, care îți vot mătura sufletul. Când te va ține de mână, vei simți că întreaga lume este a ta. Pentru că va fi lumea ta, portul și refugiul sufletului tău, în fiecare zi.

Trupul tău va fi religia sa, templul său, și nu va permite niciodată să fie profanat sau să te simți dezgolit(ă) și dezamăgit(ă). Întotdeauna va dori să te țină în brațe și să simtă căldura ta.

Te va iubi și va avea grijă de tine, îți va iubi toate imperfecțiunile, vei fi persoana pe care o va iubi cel mai mult. Nu te va trăda niciodată, pentru că nu-i va păsa de un alt corp pe care să-l atingă.

Persoana care te va iubi cu adevărat, va apărea brusc, acolo unde te aștepți mai puțin.

Poate va apărea într-o noapte în care speranțele tale vor părea pierdute. Poate într-o zi în care crezi că dragostea adevărată nu mai există.

Și atunci totul se va schimba, viața ta se va schimba și îți va întoarce întreaga viziune asupra lumii. Totul va deveni magic și lumea ta va fi mai frumoasă. Pentru că dragostea poate schimba totul. Așa că pregătește-te pentru această persoană!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook