Femeile iubesc bărbații care le inspiră siguranță și calm…

Femeile iubesc bărbații care le inspiră siguranță și calm...

Dacă există un lucru despre care pot fi obiectiv, este că totul este subiectiv. Frumusețe subiectivă, adevăr subiectiv, perspectivă subiectivă. Dar cum rămâne cu standardele unei femei față de s3xul masculin?

Femeile vor “domni”.

Își doresc acei bărbați care fac o femeie să se simtă în siguranță alături de ei. Este lăudată și respectată ca lumina ochilor. Sunt onești și dinamici. Ei își păstrează calmul și se dezvoltă prin fiecare situație dificilă sau obstacol. Bărbați de modă veche, care știu să dăruiască, să se comporte și să iubească.

Ei sunt bărbații adevărați.

Nu-i vei vedea niciodată lăudându-se cu presupusele lor realizări. Mofturile cerute în vremea noastră nu fac pe nimeni să transpire. Bărbații trebuie să fie simpli și modești în aparență. La urma urmei, nu există niciun motiv pentru ei să afișeze caracteristici externe, deoarece lumea interioară este o trezorerie în sine.

Acești bărbați, te vor face să te simți unică, pentru că așa ești – și ei știu foarte bine asta. Vor fi amabili – dar nu moi, neglijenți și înflorați. Ei nu îți vor crea nici cea mai mică nesiguranță. Nu te vor face geloasă pe alte femei din jurul lor. Dimpotrivă, vor face alte femei geloase pe tine.

Nu vorbesc de utopie.

Vorbesc despre oameni care au cea mai bună relație cu ei înșiși și care nu se complexează. Respectă masculinitatea cu care mama natură i-a înzestrat și o manifestă în fiecare mișcare.

Ești bărbat, dacă asediezi obiectul dorinței tale cu fiecare ocazie, la fiecare unghi, la fiecare privire, la fiecare sărut. Dacă îți înveselești partenera și o faci să râdă. Dacă o tratezi ca și cum ar fi din sticlă și se va sparge. Cu atâta evlavie.

Dacă ești un sprijin atunci când ea nu poate să se ridice. Dacă îi arăți ceea ce trebuie, dar o lași și în libertatea ei. Dacă ești protector și vrei să îi arăți că îți pasă, las-o să lupte singură, nu o trata ca pe o incapabilă.

Există acești bărbați (li se mai spun și cavaleri), într-un moment în care standardul omului și-a pierdut orice substanță și și-a schimbat conținutul. Ei te vor admira, îți vor spune cât de frumoasă ești când te simți rău cu tine, vor fi hotărâți atunci când ești într-o dilemă și îți vor da soluții la legăturile gordiene care îți vor apărea în față.

Poate că, acum, se numără pe degetele unei mâini acești bărbați dar să știi că există și sunt în jurul tău. Gata sa te facă fericită în cel mai simplu și, în același timp, impresionant mod. Nu le pasă cât de departe vor merge pentru tine.

Amintește-ți, totuși, că toată lumea care stă în fața ta, se comportă în funcție de ceea ce le oferi. Dacă tu, ca femeie, îl consideri subordonatul tău sau jucăria ta, atunci știi că vei fi comis o greșeală. Își va da seama și, prin absența lui din viața ta, îți va oferi cea mai mare dovadă a cât de rea poți deveni.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook