Fericirea se găsește în lucrurile mărunte, în detalii…

Fericirea se găsește în lucrurile mărunte, în detalii...

Ne pierdem în fiecare zi într-o vânătoare a obligațiilor noastre, a trebuințelor noastre, a ambițiilor noastre și uităm că suntem oameni. Nu mai muncim pentru a trăi, dar trăim pentru a munci și pentru a urmări un vis evaziv.

Păsări călătoare pe care cu cât le urmărim mai mult cu atât zboară mai departe de noi. Și anii trec prin fața noastră ca un film. Zilele, orele, clipele, uneori ne zâmbesc și alteori ne privesc vag, poate chiar trist, dar așteptăm momentul când vom trăi.

Nu trăim ci existăm așteptând să trăim.

Gânduri care ne trec prin minte; cine suntem, de ce existăm, încotro mergem? Ce este viața? Viața este noul, frumosul… O floare înflorește, o pasăre zboară, un copil plânge sau râde. Viața este mișcare, bucurie dar și durere și emoții alternante. Viața este un cerc cu un început și un sfârșit.

Viața este totul, moartea este nimic. Viața înseamnă culori, lumină, aer, parfumuri. Suntem norocoși să trăim, să respirăm, să simțim acum că putem.

Fiecare are posibilitatea de a trăi realitatea socială. Realitatea socială este una și singura, însă interpretarea ei este diferită. Vedem lucrurile așa cum vrem să le vedem și nu așa cum sunt cu adevărat.

Iubește-ți viața, pe cei care ți-au dat-o și pe cei care ți-o fac mai bună!

Nu trebuie să îți pese de oamenii răi. Pedeapsa lor este indiferența ta. Stai departe de răutate. Oamenii răi nu devin niciodată buni. Când stai lângă ei, îți fură liniștea și bunătatea. Scoate-i din viața ta și lasă-i să fiarbă în ceaunul răului lor.

Fericirea noastră este plinătatea sufletului nostru, nu îți face griji pentru lucrurile care nu se schimbă. Trăiește clipele mici, lucrurile simple acum, ieri a dispărut, în timp ce mâine poate să nu vină.

Trăiește-ți viața fără a o degrada cu fleacuri și fără a te irosi cu lucruri fără sens.

Trăiește-ți viața așa cum vrei, pentru că viața este un dar. Și dacă nu reușești să îți îndeplinești toate visurile, măcar vei ști că ai trăit așa cum ai vrut, și nu așa cum și-au dorit alții. Viața este a ta și este prea scurtă pentru a trăi cu tristețe.

Urcă-te în mașină, mergi cu mașina fără destinație, ascultând muzica ta preferată pe autostradă. Trăiește momentele pentru că, la urma urmei, viața este suma lor. Destinația necunoscută, călătoria vieții periculoasă și incertă.

Dacă viața se va desfășura fără probleme și fără adversitate, depinde de cât de bun șofer este o persoană, pentru că viața în sine este o mașină condusă de o persoană, însă depinde de cât de bine știe să apese frâna sau accelerația la momentul potrivit. Fii o albină și adună polen doar din florile bune pentru a face miere.

Ia de la viață tot ceea ce este mai bun.

Ce este viața până la urmă? Viața este un cuvânt, pe care fiecare îl scrie așa cum îi place și cu propriul scris de mână. Altul îi dă valoare, îl scrie cu majuscule, altul cu litere mici, altul ferm și lizibil, altul tremurând, cu frică. Tu decizi cum să-ți scrii viața și dacă nu poți să o scrii, desenează-o, dă-i culoare și pune nota specială pe tabloul societății.

Viața este acum, astăzi. Așa că, nu căuta ce este viața, pentru că așa îi pierdem esența. În căutarea unei vieți mai bune, uităm adesea să trăim. Nu există început, nu există sfârșit, există momentul prezent, o parte amară, o parte dulce iar tu trebuie să te bucuri de toate.

Viața este soarele care răsare dimineața, pescărușul care zboară fără griji, zâmbetul inocent al unui copil mic. Sunt toate cele care dau valoare momentelor și bucurie simțurilor tale. De aceea trăiește, găsește motive să trăiești și să trăiești cât de simplu poți, pentru că fericirea vieții stă în simplu, mic, banal, este în detalii. Râzi, iubește și cântă. Asta este viața!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook