O femeie poate ierta, însă cu cât va ierta mai mult, cu atât va iubi mai puțin…

📸 VideoBlocks

În viață, există câteva legi nescrise, printre care amintesc legea compensației sau a reciprocității.

Această lege, karma sau dreptatea divină cum îi mai spun unii, este definită astfel: ceea ce dai – aceea primești, ceea ce nu știi să apreciezi – pierzi, și ceea ce pierzi – va aprecia altul de două ori mai mult.

O femeie poate ierta, însă cu cât va ierta mai mult, cu atât va iubi mai puțin.

Nu-i adresa cuvinte jignitoare și nu-i face reproșuri. O greșeală, rămâne o greșeală – faptul este consumat. Femeia de lângă tine, nu este proprietatea ta.

Dacă nu pricepi asta, mai bine las-o să plece, poate așa va întâlni un bărbat adevărat care o va iubi și aprecia așa cum merită.

Un adevărat domn, care iubește, își va iubi femeia cu tot cu defectele și calitățile ei.

O va iubi ca pe un întreg și o va aprecia pentru tot ceea ce reprezintă pentru el, pentru că în ochii și inima lui, ea reprezintă totul. El știe că nu va mai întâlni o femeie ca ea, pentru că ea este tot ceea ce își dorește – este femeia lângă care vrea să îmbătrânească.

Dacă nu reușești să-ți faci femeia fericită, o va face altul.

La începutul relației voastre te purtai impecabil cu ea. Acesta este motivul care a făcut-o să se îndrăgostească de tine! Ea nu este lângă tine pentru ceea ce ai devenit, ci pentru ceea ce erai când v-ați cunoscut. Nu îți imagina că te poți juca cu inima ei, pentru că există o lege a compensației.

Ea te voia pe tine – cel care erai, nu cel care ești astăzi.

Ai jucat doar un rol pentru a o face să fie a ta? Nu credeai că va ajunge să îți cunoască adevărata față, sau credeai că se va îndrăgosti atât de tare de tine încât nu va mai conta? De fapt, nu pe ea ai păcălit-o, ci te-ai mințit singur.

Ea va pleca, iar tu vei rămâne cu buza umflată.

Fiecare decizie pe care o iei, va atrage după sine niște consecințe. Dacă o minți pe femeia care te iubește, vei ajunge cândva să simți și tu în suflet minciuna celei pe care o iubești.

Vestea bună este că ea încă ți-e aproape. Profită de asta și fă ceva pentru a vă salva relația!

Aștept impresiile voastre pe Facebook sau Instagram!

DISTRIBUIE: