Singura întrebare la care trebuie să răspunzi dacă vrei ca relația ta să dureze…

Cuplu se îmbrățișează

Cu siguranță, fiecare relație este la fel de unică ca și oamenii care o compun, dar dacă vrei să fii sigur(ă) că va dura, ceea ce ai nevoie este să înveți să îți vezi relația și prin ochii partenerului tău.

De aceea, este esențial să-ți pui următoarea întrebare de bază:

„Cât de plăcut crezi că ar fi să trăiești cu cineva ca tine?”. Nu, nu lucrăm pentru tine. Poate suna amuzant, dar nu este așa. Întreabă-te, cât de des râzi cu partenera/ul, vă tachinați unul pe celălalt, creați o atmosferă pozitivă și relaxată între voi?

Relațiile de lungă durată se bazează pe 3 caracteristici cheie:

Onestitate, respect și umor. Acest triunghi creează o legătură puternică de dragoste între tine și partenera/ul ta/tău și este ceea ce alimentează dragostea și pasiunea dintre voi.

Cu siguranță, există dificultăți, tachinări zilnice, probleme, dezacorduri, dar dacă petreci mai mult timp cu ele decât pe distracție, atunci nu fi surprins(ă) dacă, în timp, simți că vă îndepărtați din ce în ce mai mult.

Amintește-ți, în orice caz, că alegerea ta este cum alegi să-ți modelezi relația.

Întotdeauna vor apărea probleme, de la facturi umflate și lipsă de timp, la un capac de toaletă ridicat și păr în scurgerea de la baie, dar depinde de tine cum le faci față. Puteți, fie să vă văitați de ele, fie să vedeți elementul comic și tandru care face relația voastră unică. Oricum, este o chestiune de alegere.

Nu lăsa relația ta să se estompeze și să devină la fel de plictisitoare precum muzica dintr-un lift (doar pentru a acoperi liniștea incomodă a așteptării).

Formula secretă pentru o relație de succes pe termen lung are de-a face cu cât de bine se potrivesc dorințele tale, dar și mai profund, cât de prieteni sunteți. Nu subestima și nu te teme de conceptul de prietenie dintr-o relație.

Acum întreabă-te: ți-ai dori să fii prieten(ă) cu cineva care doar se plânge despre orice și critică tot ceea ce faci? Evident că nu! Deci, de ce ai vrea ceva similar pentru partenera/ul ta/tău?

Ai nevoie de o persoană care să te facă să râzi, să ai conversații interesante, să crești împreună și să mențină vie chimia dintre voi. Da, partenera/ul ta/tău ar trebui să fie mai întâi un/o prieten(ă) și un/o amant(ă) în al doilea rând. Și pentru ca el/ea să fie un prieten(ă) bun(ă), trebuie să fii și tu!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook