Alege-l pe cel care te va alege mereu…

Cuplu pe un câmp

Alege-l pe cel care nu va înceta niciodată să te aleagă, indiferent de circumstanțe.

Alege-l pe cel care nu se va sătura niciodată să învețe harta minții tale și limbajul emoțiilor tale. Alege bărbatul care găsește o modalitate de a face relația să pară o fericire nesfârșită.

Alege-l pe cel care se entuziasmează cu gândul la tine, pe cel care visează la o viață împreună cu tine și care nu încetează să-și facă planuri.

Cineva care îți va da încredere și te va face să crezi în punctele tale forte.

Cineva care îți va aminti de valoarea ta atunci când ai cea mai mare nevoie și îți va da putere în zilele în care simți că nu mai ai rezistență.

Alege-l pe cel care nu se va îndoi niciodată de ceea ce însemni pentru el, pe cel care găsește mereu curajul să-ți spună ce simte cu adevărat pentru tine. Alege pe cineva care să-ți amintească de importanța ta, care te îndeamnă să-ți pui ordine în gândurile, care îți dorește tot ce este mai bun.

Alege-l pe cel care te alege iar și iar, fără îndoială.

Adevărul este că atunci când cineva te alege, se angajează să te iubească. Când cineva te alege, te anunță care sunt prioritățile lui.

Când cineva te alege, îți spune în felul lui: „Sunt aici. Nu plec nicăieri. Ești în siguranță. Nu există nimic ce nu putem depăși, atâta timp cât ne alegem unul pe celălalt”. A alege, aici, înseamnă angajament, este o promisiune simplă și frumoasă pentru zilele grele.

Prin urmare, alege-l pe cel care te va alege și care nu se va opri din a face asta zi de zi.

Pentru că meriți să fii apreciată. Meriți să fii iubită. Meriți să te simți în siguranță și, mai ales, meriți loialitate. În cele din urmă, meriți să fii aleasă de cineva care așteaptă cu nerăbdare să te aleagă.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook