Șase lucruri pe care bărbații le iubesc, dar nu vor admite asta…

Cuplu care se sărută pasional

Știm cu toții că bărbații vor să se ascundă în spatele sentimentelor lor și că nu vor să arate lucrurile pe care femeile le fac și pe care ei înșiși le adoră.

Dacă vrei să-l mângâi pe cap în timp ce el conduce dar nu îndrăznești pentru că ți-e frică de reacția lui, poate că este timpul să o faci fără teamă. Este ceva de care se va bucura, indiferent dacă va exprima asta sau nu vreodată.

Vezi care sunt obiceiurile pe care bărbații le iubesc la femei, dar nu vor admite asta:

1. Când pui capul pe pieptul lui.

Fie că stați pe canapea și vă uitați la televizor împreună, sau stați întinși după o zi grea, pentru un bărbat, a ține capul iubitei lui pe piept, este un lucru care pare să-l facă să se simtă dominant.

Bărbatul (și asta nu se va schimba niciodată) vrea să se simtă protector și această atitudine a ta îi arată că în brațele tale lui te simți în siguranță.

2. Când îi trimiți mai întâi tu un mesaj.

Bărbaților le place să li se arate interes. Indiferent dacă asta înseamnă o îmbrățișare sau un mesaj pe care i-l trimiți tu prima. Dar ai grijă să nu exagerezi.

3. Când îi spui că îl apreciezi.

Bărbații se simt foarte bine când sunt admirați și respectați. De fapt, este bine să o arăți des și chiar să o spui, pentru că în felul acesta devin mai fascinați de tine.

4. Când îl mângâi pe păr în timp ce el conduce.

Data viitoare când sunteți în mașină, încearcă asta. Apropie-te de el, întinde mâna și mângâie-i părul. Un zâmbet de fericire este garantat să apară pe chipul lui.

5. Când îi trimiți mesaje în timp ce ești cu prietenii.

În timp ce ești la o băutură obișnuită cu prietenii, ia telefonul și trimite-i un mesaj. Cu acest gest vei arăta că te gândești la el chiar și atunci când te distrezi departe de el.

6. Când ești expresivă și afectuoasă.

Nu trebuie să te “atârni” de el în public, dar lucrurile mărunte sunt cele care contează. Ține-l de mână în timp ce mergeți pe stradă sau îmbrățișează-l când așteptați la întrarea la cinema. În felul acesta al va înțelege că ești mândră că îl ai alături.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook