10 lucruri de reținut atunci când te simți singur(ă)…

O bancă goală

Nu ești singur(ă) în singurătatea ta.

Chiar și atunci când simți așa, gândește-te că mai sunt și alți oameni în jurul tău. Întotdeauna există cineva în mediul tău cu care poți comunica. Chiar dacă nu este atât de aproape de tine și nu este disponibil în orice moment și moment, este colo..

Uneori vrei să fii singur(ă).

Singurătatea și a te simți singur(ă) sunt două lucruri diferite. Uneori vrei să fii singur(ă), să fii tu însuți, să privești adânc în interior, să gândești, să simți. Atunci îți dorești singurătatea.

Mai întâi trebuie să te pierzi pentru a te căuta.

Când îți dai seama că ești pierdut(ă), vei intra în procesul de căutare. Vei căuta ceea ce îți dorești cu adevărat. Și poate vei face marea schimbare în viața ta de care ai nevoie. Poate ți-e frică, dar nu este mai bine decât să-ți pară rău?

Uneori este bine să accepți lucrurile așa cum sunt.

Chiar dacă nu ai ceea ce îți dorești, fiecare pas pe care îl faci îți oferă cunoștințe. Și te duce la următorul. Cel mai important lucru este să nu te lupți cu tine și să scapi de așteptările false. Pentru lucrurile greșite sau pe care le-ai adoptat de la terți. Acceptarea adevăratului tău sine și a dorințelor sale, te va duce mai aproape de fericire.

Pentru fiecare situație, alege care va fi atitudinea ta.

Fii hotărâtor, fii pozitiv. Cea mai mare parte a nefericirii tale este determinată, nu atât de situații, cât de atitudinea ta față de acestea. Fericită nu este o persoană căreia îi merge întotdeauna bine, ci o persoană care are o atitudine bună față de toate situațiile.

Singur nu înseamnă întotdeauna a fi singur.

Poți fi singur într-o mulțime. Corect! Și asta este și mai rău, nu-i așa? De aceea, alege cu grijă oamenii din jurul tău. În plus, după cum a spus gânditorul englez Thomas Fuller, mai bine singur decât într-o ​​companie proastă.

Oamenii pe care îi iubești nu trebuie să-ți susțină întotdeauna alegerile.

Prietenii și familia nu îți vor sprijini întotdeauna obiectivele. Asta nu înseamnă că trebuie să îi îndepărtezi. Urmează-ți instinctul. Rareori te va nega.

Și chiar dacă pe parcurs ceva nu iese așa cum te așteptai, măcar nu vei rămâne cu regrete. Nu-ți face griji pentru ceea ce spun alții, trăiește-ți propriul adevăr.

Nu mai ești cine erai și asta este ok!

Ai trecut prin multe pentru a fi ceea ce ești astăzi. Te-ai schimbat, ai învățat. Așa că, dacă cineva îți spune că te-ai schimbat, spune-i: „bineînțeles, nu despre asta este viața? A schimba, a evolua”.

Cele mai mari schimbări încep cu cele mici.

Dă tot ce ai mai bun. Și amintește-ți că pentru ca schimbarea să vină trebuie să începi astăzi, cu lucrurile mici, de zi cu zi. Acestea îți vor construi noile obiceiuri și te vor face mai puternic.

Până la urmă, a meritat totul… într-adevăr!

Fiecare pas, fiecare zâmbet, fiecare tristețe, fiecare efort, totul își are locul și valoarea în harta vieții tale. Iubește-le, sunt ale tale. Ești tu!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook