Caracteristicile femeii care știe bine cât de inteligentă este…

Caracteristicile femeii care știe bine cât de inteligentă este...

Inteligența nu este (doar) o chestiune de educație. Nu ești inteligentă doar pentru că poți să rezolvi o ecuație, să spui înmulțirea lui 9 fără să greșești sau să poți recunoaște simbolul chimic pentru cobalt.

Inteligentă este femeia care are încredere în puterile ei.

Vor veni momentele de slăbiciune, dar ea nu este una care să folosească ajutorul publicului în mod abuziv. Știe cine este, știe de unde a început și unde merge. Ea crede în ea înainte ca toți ceilalți să o facă.

Inteligentă este femeia care face un pas înapoi.

Nu-l consideră pe Dumnezeu un semn de slăbiciune, ci de putere nelimitată. Este femeia care nu are nicio problemă să-i dea primul cuvânt bărbatului ei, pentru că pur și simplu ea știe că nu are ce să demonstreze nimic nimănui. Este încrezătoare și nu are nicio problemă să își asume rolul de sprijin în orice formă de relație interpersonală.

Inteligentă este femeia care alege un bărbat pe care îl admiră.

Doar oamenii slabi vor să fie înconjurați de oameni inferiori, pentru a se face să arate mai bine. O femeie cu simțul umorului este inteligentă. Are vorbele la ea, știe să răspundă, știe când să tacă, știe cui să îi vorbească și, în cele din urmă, știe o accepte o situație.

Umorul este cea mai mare binecuvântare a umanității iar voi, cele care puteți funcționa într-o astfel de “formație”, sunteți înzestrate.

Inteligentă este femeia care nu este oportunistă.

Nu așteaptă oportunități, ci își creează ea însăși condițiile ideale pentru a înflori personal și profesional. Nu este o aventurieră, nu calcă pe cadavre, însă are ambiții.

Inteligentă este femeia care este versatilă.

Ea este cea care citește revistele de bârfe și, de asemenea, „Al doilea s3x” de Simone de Beauvoir. Este femeia care are o opinie temeinică și argumente despre simplu, greu, important și banal.

Inteligentă este femeia care admira femeile frumoase.

Dacă ești capabilă să admiri frumosul și să admiți superioritatea alteia, ești cu adevărat inteligentă.

Inteligentă este femeia care poate distinge circumstanțele.

Fii “cameleon”, așa cum o dictează circumstanțele. Află cum să stai și cum să te miști, în funcție de ceea ce ai de înfruntat. A schimba, a transforma. Doar o femeie care știe cine este poate lua „o altă formă”, fără să se teamă de pierderea totală sau parțială a personalității ei.

O femeie inteligentă, nu este infailibilă, nici perfectă, dar știe și în cele mai dificile situații să caute ce este mai bun pentru ea și să nu renunțe niciodată. Pentru ca femeia inteligentă, în primul rând, are încredere în ea și de aceea îi inspira și pe oamenii pe care alege sa și aibă lânga ea.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook