Ceea ce te trezești într-o femeie, aceea primești…

Femeie singură noaptea

Femeii i se întâmplă ceva magic, ceva care o face capabilă să aducă confuzie celor din jur. Ea este destul de schimbătoare și mult mai complicată decât bărbații. Ea este făcută dintr-un aliaj de contrarii. Uneori, o vei vedea tandră și blândă, alteori o vei vedea îmbufnată și în contradicție.

Nu este de mirare ceea ce se întâmplă în relația cu ea. Este simplu. Dacă ai grijă de ea, vei scoate la iveală tot ceea ce este mai bun din ea. Dacă comportamentul tău este unul rău, vei scoate la iveală fiecare defect al ei.

Deci, femeia este ceea ce bărbatul scoate din ea. Este oglinda lui.

Dacă un bărbat se uită în oglindă încruntat și critic, să nu se aștepte ca reflexia lui să-i zâmbească înapoi și să-l facă fericit. În fiecare femeie se află forțe latente, capabile să provoace o varietate de explozii oricui le trezește.

Deci, gândește-te, ce ești capabil să trezești? Pentru că ceea ce trezești, aceea primești. Nu te deranja să întrebi în stânga și în dreapta cu ce fel de femeie ai de-a face. Nici măcar nu intra în procesul de a afla cum a fost ea în relațiile anterioare pentru a-ți face o idee despre ce este vorba.

Pentru că, pur și simplu, dacă o faci, ceea ce vei colecta vor fi doar informații subiective ale altora. Îți vei forma o viziune părtinitoare asupra ei, pentru că vei permite prismei înguste a perspectivei unor oameni să te influențeze.

Te vei confrunta cu slăbiciunea unor bărbați care nu au reușit să se scufunde în sufletul ei, să găsească comoara pe care o ascunde în ea și să o scoată la suprafață.

Așa că, de exemplu, dacă o prezintă într-o lumină rea, va fi pentru că ei, evident, erau nesiguri pentru o relație cu o femeie mult mai deșteaptă decât ei.

Dacă cineva te avertizează să stai departe de ea, pentru că este o femeie periculoasă, fii sigur că așa a fost (dar numai cu el), pentru că el asta a reușit să-i provoace.

Ce fel de femeie vei avea lângă tine, depinde în întregime de tine.

Ești capabil să o faci, fie să strălucească de fericire alături de tine, fie să „se ofilească” din cauza lipsei tale de căldură.

Influența ta, priceperea, perspicacitatea, puterea (sau cum vrei tu să-i spui), este ceea ce va face o femeie să scoată tot ce are ea mai bun în ea.

Se spune că valoarea unui bărbat se vede în zâmbetul femeii de lângă el.

Așa că, lasă trecutul și imaginea pe care o arată altora. Concentrează-te asupra femeii din fața ta și asigură-te că obții ceea ce îți dorești de la ea.

Dacă ești mai bun decât precedenții, dacă ești necomplicat, inteligent, matur și îndrăzneț în a obține ceea ce îți dorești, vei avea. Într-un cuvânt, vei avea femeia visurilor tale. Așa că bazează-te pe tine și pe comportamentul tău bun și nu vei pierde.

Dacă nu ești nesigur, nici egoist și incoerent să o neglijezi, vei avea alături o femeie frumoasă. Pentru că femeia știe ce vrea și, într-un fel ciudat, obține întotdeauna ceea ce își dorește.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook