Știi lucrurile înainte să se întâmple? Nu este magie, este ceva natural!

O mână de femeie pe fereastră

Știi că un prieten te va suna cu câteva secunde înainte ca telefonul să sune. Ai premoniția că vei vedea pe cineva, iar când dai colțul, iată-l. În timp ce aceste așa-zise „coincidențe” se întâmplă tot timpul, te-ai gândit vreodată de ce?

Dincolo de teoriile despre legăturile psihice sau karmice, răspunsul poate sta în fizica cuantică!

Așadar, dacă v-ați simțit vreodată conectat în mod ciudat cu cineva sau aveți capacitatea de a cunoaște lucrurile înainte ca acestea să se întâmple, pregătiți-vă să vă simțiți validat științific!

În lumea fizicii cuantice, există un fenomen numit inseparabilitate cuantică.

Inseparabilitatea cuantică, este fenomenul în care două particule sau grupuri de particule, care sunt create împreună sau interacționează prin combinarea funcțiilor lor de undă, rămân puternic legate între ele, indiferent de spațiul care mediază între ele.

Chiar dacă unul, dintre cei doi, este trimis în celălalt capăt al universului și dacă se întâmplă ceva cu oricare dintre ei, celălalt reacționează instantaneu.

Astfel, se pare, fie că informația poate călători cu o viteză infinită, fie că în realitate cele două obiecte sunt încă în „contact” (în legătură) între ele, numită și stare de încurcătură.

Dean Radin, autorul cărții „Entangled Minds” și om de știință șef la Institutul de Științe Mintale, spune că descoperirile timpurii despre încurcare oferă validare experiențelor psihice.

„Experiențele psihice nu mai sunt considerate talente umane rare, daruri divine sau „puteri” care transcend în mod magic granițele fizice obișnuite. Mai degrabă, devin o consecință inevitabilă a trăirii într-o realitate fizică interconectată, încurcată.”, spune Radin.

Cu alte cuvinte, această activitate paranormală, este de fapt un fenomen natural pe care știința îl examinează. Dacă vă întrebați dacă aveți o conexiune cu cineva, verificați cinci semne că investigația este rezonabilă prin cauză și efect.

1. Ești copleșit de emoții puternice, fără un motiv aparent.

Într-un minut totul este bine, iar în următorul te simți vinovat, deprimat sau anxios, fără motiv. Sentimentul persistă, devine din ce în ce mai puternic și dintr-o dată, un prieten care ți-a greșit, pare să-și repare greșeala.

Sau, poate, ești plin de energie pozitivă înainte de a auzi vești bune despre un membru al familiei. Dacă este posibilă încurcarea cuantică între oameni, s-ar putea să „interferați” cu emoțiile unei persoane dragi. Gândiți-vă la asta ca la o linie telefonică pentru cealaltă persoană.

2. Nu te poți opri din a te gândi la cineva.

Din neant, cineva pe care îl cunoști îți preia întreaga minte. Se întâmplă atunci când încerci să adormi sau te uiți la un film, și nu ai idee de ce. Este atât de puternică energia, încât aproape că poți simți o strângere în piept.

O posibilă explicație, este aceea că această persoană concentrează asupra ta o energie intensă a gândurilor, iar tu primești semnalul tare și clar.

3. Ai vise profetice.

Nu ai bănuit niciodată că partenerul tău te înșeală, dar nu te poți opri să visezi asta. Câteva săptămâni mai târziu, te șochează când îl prinzi în flagrant. Unii susțin că acesta este subconștientul care preia indicii subtile, deși încurcarea poate fi sursa.

Dacă visezi scenarii vii, realiste, sau visele implică sentimente profunde despre cineva pe care îl cunoști, merită să anlizezi. S-ar putea ca creierul tău să folosească visele pentru a elibera energia pe care o simte, sau sentimentele cuiva cu care ești implicat fără să știi.

4. „Știi” fără să știi.

Ești pe cale să trimiți un mesaj unui prieten și, de îndată ce mâna ta atinge telefonul, el îți trimite primul mesaj. Simți că acel e-mail important pe care l-ai așteptat toată săptămâna este, în sfârșit, în căsuța ta de e-mail. Și pac, este acolo.

Dacă acest gen de lucruri este normal pentru tine, acordă atenție persoanei sau persoanelor care sunt cel mai des implicate în astfel de incidente.

Acest „al șaselea simț” poate indica sensibilitatea la energia gândirii dintr-o anumită sursă sau poate fi rezultatul încurcăturii. Începe să cauți modele, ai putea fi surprins de ceea ce găsești.

5. Doar ce te-ai gândit și deja se întâmplă.

Există cineva cu care observi coincidențe neobișnuite? De exemplu, cineva are obiceiul să posteze recenzii ale cărții pe care tocmai o citești sau să menționeze un film ciudat pe care tocmai l-ai vizionat și despre care nu ai spus nimănui.

Din nou și din nou, această persoană redă aceleași sentimente și gânduri pe care le păstrezi private, ca și cum ați fi două fețe ale aceleiași monede.

Ați putea fi spirite înrudite, însă unii ar spune că această „oglindă neîntreruptă” ar putea fi dovada unei încurcături profunde despre care nu știai că există între voi. Sunt șanse ca această persoană să fie cineva de care ai fost foarte apropiat, fie în trecut, fie în prezent.

Fără îndoială, în timp, domeniul fizicii cuantice va continua să dezvăluie mai multe adevăruri care depășesc imaginația. Între timp, ceilalți dintre noi vom experimenta aceste adevăruri incitante pentru noi înșine și poate devenim mai conștienți de semnalele pe care le trimitem.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook