5 motive pentru care unele femei, deși sunt minunate și frumoase, sunt singure…

Femeie în rochie roșie

Există nenumărate articole, teorii și idei care încearcă să răspundă la misterul: „de ce unele femei, deși sunt minunate și frumoase, sunt și fete singure?”.

Ca majoritatea lucrurilor din viață, nu există răspunsuri clare la această enigmă.

Deși nu putem teoretiza serios cu privire la această problemă nerezolvată, se întâmplă să avem experiență personală în această problemă. Nu o spun ca să mă laud, dar sunt înconjurat de femei care, nu doar că sunt doar superbe, ci sunt și inteligente, spirituale, amuzante și cu picioarele pe pământ.

Aceste femei au cariere, sunt prietene loiale și au o mare stimă de sine. Dar, din păcate, aceste femei sunt în permanență în situația dificilă de a răspunde la una dintre cele mai enervante întrebări din lume: „Dar cum ești singură?”

Am observat că dintre toate prietenele noastre minunate, îngrijite și cu adevărat încântătoare, există un procentaj care sunt complet singure. Ele nu flirtează cu nimeni prin mesaje, nu au un “prieten” pe care să îl cheme într-o noapte singuratică, sunt fără invitații la întâlniri în așteptare și, în general, viața lor amoroasă este plină de… nimic!

Dar, de ce se spune că sunt fete minunate care sunt încă disponibile, sunt de fapt fără niciun semn de angajament la vedere?

Nu doresc să iasă în oraș

Aceste femei nu au chef să-și piardă timpul și energia cu tipi cu care chiar nu cred că pot fi pe termen lung. Întâlnirile ocazionale și lipsite de sens par o pierdere uriașă de timp. Asta nu înseamnă că nu sunt interesate să se întâlnească cu bărbați, ci pur și simplu nu sunt interesate de întâlniri mediocre pe care le vor continua doar pentru a putea spune că s-au întâlnit cu cineva.

Acest proces le-a obosit. Preferă să petreacă de o mie de ori același timp mergând la sală, apoi să bea un vin bun singure, să-și facă o mască de față și să stea în cadă sau în pat până la ora 21.00. Ele au devenit pretențioase, dar dacă cineva care merită le iese în cale, atunci s-ar întâlni cu el fără să se gândească!

Nu sunt interesate de s3xul fără sens

Oricât de mult încercăm cu toții să închidem ochii, se știe că generația noastră face s3x ocazional. O femeie „fierbinte, dar singură” nu confundă “întâlnirea” cu “găsirea” cuiva.

Ea a trecut prin acea fază și s-a implicat cu mulți băieți greșiți. Pentru ea, nu este nimic mai rău decât să-și amintească de oamenii fără valoare care au trecut prin viața ei. S3xul este mai bun cu cineva pentru care are sentimente și ea este dispusă să aștepte până găsește acea persoană.

Nu caută să umple un gol

Ca adulți, suntem forțați instinctiv să ne concentrăm asupra anumitor domenii cheie ale vieții. Această listă include de obicei: cariera, familia, sănătatea, emoțiile noastre și prietenii noștri.

Ce se întâmplă dacă această femeie „drăguță, dar singură” este uimitoare la orice, în afară de întâlniri? S-ar putea să simtă un gol imens în viața ei? Raspunsul este nu. O femeie, frumoasă sau nu, care are o viață plină, nu va ceda vârtejului de întâlniri disperate pentru a găsi acel lucru care lipsește din viața ei.

Este prea drăguță, ocupată și fericită să fie forțată să se întâlnească cu următorul tip care îi iese în cale, doar pentru a spune că a făcut ceva în legătură cu viața ei amoroasă.

Se pare că le are pe toate

Următoarea afirmație poate fi controversată, dar este și adevărată: „Bărbații nu sunt proști”. Când un bărbat întâlnește această fată „frumoasă, dar singuratică” care are totul ordonat în viața ei, el înțelege imediat că această femeie își face un cămin. Nu prea găsește niciun motiv să renunțe la ea după un timp.

Este frumoasă, inteligentă și are o personalitate strălucitoare. Întâlnirea cu o femeie care ar putea fi viitoarea lui soție, poate fi foarte înfricoșătoare pentru un bărbat. Această întâlnire aduce problema angajamentului mult mai devreme și trebuie să decidă imediat dacă vrea să se angajeze sau nu.

Deci, din nefericire pentru femeia drăguță, majoritatea băieților cu care începe să se întâlnească nu sunt pregătiți pentru asta, așa că pun capăt relației înainte ca aceasta să înceapă. Ei decid să se îndepărteze și sperând să se intersecteze din nou peste aproximativ cinci ani.

Ea știe exact ce vrea

Această ființă frumoasă a ieșit suficient în viața ei, încât a învățat din trecutul ei și știe foarte precis ce își dorește pe termen lung. S-a săturat să facă excepții pentru bărbații rătăciți care locuiesc cu mamele lor. Ea caută pe cineva independent, de succes și fericit, la fel cum este ea.

Are niște criterii foarte ferme și nu va face compromisuri. Știe că nu are de ce să-și piardă timpul cu un tip care nu se potrivește cu ceea ce caută. Refuză să se mulțumească cu oricine.

Cel mai bun răspuns pe care îl putem da la eterna întrebare „cum de ajunge o femeie drăguță să fie singură?” este o combinație a tuturor celor de mai sus. O femeie drăguță se poate mulțumi perfect să fie singură o parte din timp și, practic, o alege singurătatea!

Nu este nimic în neregulă cu o femeie care își ia frâiele vieții în mâini și așteaptă să întâlnească bărbatul care poate ține pasul cu ea. Așa că, gândește-te înainte de a pune unei femei întrebarea: „Cum de ești singură?”. Femeia care va primi întrebarea este conștientă de situație și îi este bine!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook